Angajatele unei primării au chemat manichiurista să le facă unghiile în timpul programului. "Când mergi la ele pentru o adeverință sunt ocupate" VIDEO

Joi, 09 Februarie 2023, ora 15:01
5824 citiri
Angajatele unei primării au chemat manichiurista să le facă unghiile în timpul programului. "Când mergi la ele pentru o adeverință sunt ocupate" VIDEO
Salonul de manichiură improvizat FOTO ziaruldebacau.ro

Un funcționar public al primăriei din Balcani, județul Bacău, a rămas uluit când a descoperit în sala de şedinţe a Consiliului Local o manichiuristă și o masă pe care erau pregătite ustensile pentru manichiură.

Femeia venise la primărie cu lămpi, pile și geluri, pentru a le face unghiile funcționarelor instituției.

Consilierul local venit la primărie a filmat totul.

În imagini se vede cum manichiurista îşi aştepta următoarea clientă în timp ce asculta manele. Aceasta avea pe masă câteva bancote de 50 de lei şi 10 lei.

Consilierul revoltat a început să o ia la întrebări pe manichiuristă, dornic să afle de ce îşi făcea meseria în sala Consiliului Local al comunei.

”-Eu aici vin la ședințele de consiliu local.

-Da, știu…

-Și ce faceți dumneavoastră aici? Ia uitați, bani. Spuneți-mi și mie ce faceți aici. Cred că ar fi bine să spuneți. Cui îi lucrați dumneavoastră aici? Angajatelor primăriei?

-Am zis că da.

-Păi cum, doamnă, vi se pare normal?”, a fost dialogul celor doi.

Consilierul spune că primarul ştie despre situaţia respectivă de cel puţin doi ani, însă nu a făcut nimic, potrivit ziaruldebacau.ro.

"Ziua trece, leafa merge"

Înregistrarea video a adunat sute de comentarii.

"Acum sincer, ce vină are fata, trebuie luați la răspundere primarul și fufele care lucrează acolo, când mergi la ele pentru o adeverință sunt ocupate!"

"Sunt pentru muierile care lucrează în primărie, se fac frumoase, că altfel nu pot să lucreze, stau la căldurică, stau degeaba, se plimbă din birou în birou, ziua trece, leafa merge."

"Primăria nu este salon de înfrumusețare, Primăria este o unitate teritorial administrativă,

În Primărie lucrează funcționari publici, plătiți din bani publici, pentru muncă prestată.

În timpul serviciului nu îți faci manichiura în sala de ședințe a consiliului local.

Cel care a filmat este un consilier local din acea Primărie, ales de oameni.

Doamna poate câștiga o pâine la ea acasă, sau la clienți acasă făcând această meserie ori la un salon acreditat, cu ustensile sterilizare, cu bon de casă, carte de muncă...

Apropo, știți câte boli poți lua de la o manichiură, pedichiură? Fiecare ustensilă folosită la client trebuie sterilizată corespunzător.

Aici intervine ITM-ul, Protecția Consumatorului.

Dacă dumneavoastră cetățenii aveți așteptări de la cei aleși și puteți tolera așa ceva, nu faceți decât să nu vă pese de banul vostru, plătiți taxe și impozite pentru manichiură, pedichiură într-o instituție publică sau doriți proiecte, legi aplicate pentru binele și bunăstarea voastră? Sincer, mă crucesc."

"Oare doar acolo se practică așa ceva?Nu cred. Trebe să ai prestanță când vine cetățeanul, te vede atâta lume. Bravo! Sunt mândră de oamenii care se descurcă, care știu să profite de ocazie, dar și mai mândră de noi, de români că vedem atâtea și nu reacționăm în nici un fel."

"Salon a făcut domnișoara, mâine poimâine aduce două monitoare și face studio de videochat, nu mai este mult până atunci."

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Plângere penală împotriva ministrului Dezvoltării și a primarului din Râşnov. Acuzațiile grave aduse ”binomului naş-fin”
Plângere penală împotriva ministrului Dezvoltării și a primarului din Râşnov. Acuzațiile grave aduse ”binomului naş-fin”
Senatorul USR Irineu Darău a anunțat joi, 18 aprilie, că a depus un denunţ penal împotriva ministrului Dezvoltării, Adrian Veştea, şi a primarului din Râşnov, Liviu-Cătălin Butnariu,...
Amenda luată de o femeie care a traversat strada ignorând semnalele unui polițist care dirija traficul: ”A manifestat un comportament sfidător”
Amenda luată de o femeie care a traversat strada ignorând semnalele unui polițist care dirija traficul: ”A manifestat un comportament sfidător”
O femeie care mergea pe o stradă din Bacău a fost amendată cu 495 de lei de Poliţia Rutieră pentru că a ignorat semnalele unui agent care dirija circulaţia şi care i-a făcut semn să...
#primarie, #bacau, #angajate, #manichiura, #consilier local, #primar , #primaria