Nicușor Dan se laudă că a oprit apa caldă la Primărie ca să facă economie

Miercuri, 28 Septembrie 2022, ora 12:34 1519 citiri
Angajații din Primăria Capitalei se vor spăla pe mâini cu apă rece FOTO Pexels

Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, a anunţat, miercuri, că a oprit apa caldă la Primărie ca să facă economie, a declarat acesta, miercuri, într-o conferință de presă, întrebat despre cum economisește municipalitatea energie.

”Ne-am uitat la iluminat pe parcursul nopții, după orele de program, în acest moment aveam oprită centrala care furniza apa caldă pentru angajați și am transmis lucrurile acestea de bun-simț, oprirea calculatorului după program, tot ce înseamnă economie de energie electrică. Aceleași instrucțiuni au fost transmise și instituțiilor din subordine”, a explicat primarul Nicușor Dan.

În vreme ce primăria oprește intenționat apa caldă pentru a face economie, bucureștenii nu au apă caldă la robinete din cauza avariilor survenite în rețeaua de termoficare. Astfel, peste 640 de blocuri din sectoarele 1, 2 și 4 din Capitală au rămas fără apă caldă din cauza unor noi avarii în rețeaua de termoficare, conform Termoenergetica. Începând de luni, se desfășoară lucrări pentru remedierea unor avarii apărute pe conductele din rețeaua primară în sectoarele 1, 2 și 4 din Capitală.

Astfel, au rămas fără apă caldă locuitorii din 643 de blocuri din zonele Dorobanți, Calea Floreasca, Mihai Bravu, Ștefan cel Mare, bulevardul Basarabia, Văcărești, bulevardul Constantin Brâncoveanu.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News
Scrie pe Ziare.Com