Cine este interlopul reținut pentru că l-a bătut pe primarul din Mioveni chiar în biroul său. Filmul incidentului deosebit de grav

Sambata, 12 Februarie 2022, ora 11:25
8554 citiri
Cine este interlopul reținut pentru că l-a bătut pe primarul din Mioveni chiar în biroul său. Filmul incidentului deosebit de grav
Stelian Crăciun a fost reținut pentru 24 de ore după ce l-a agresat pe primarul din Mioveni FOTO Ziarul de Argeș

Interlopul argeșean Stelian Crăciun (55 de ani) a fost reținut pentru 24 de ore în dimineața zilei de sâmbătă, 12 februarie, în dosarul agresiunii primarului din Mioveni.

Crăciun este acuzat că l-a bătut pe edil chiar în biroul său din primărie.

„În jurul orei 21:00, poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Mioveni au fost sesizaţi cu privire la faptul că primarul localităţii ar fi fost agresat, pe fondul unei stări conflictuale cu două persoane, în timp ce se aflau la sediul instituţiei. Poliţiştii au identificat persoanele implicate, care au fost conduse la sediul poliţiei pentru cercetări. În cauză se efectuează verificări pentru stabilirea situaţiei de fapt şi luarea măsurilor legale care se impun", se arată într-un comunicat transmis, sâmbătă, de IPJ Argeş.

Surse judiciare au povestit pentru „Adevărul” filmul incidentului din Primăria Mioveni. Potrivit sursei citate, vineri, 11 februarie, în biroul primarului de la Mioveni a intrat omul de afaceri Daniel Otobîcu, patronul unui restaurant din Piteşti.

Otobîcu s-a aşezat pe unul dintre fotolii, iar după câteva zeci de secunde, în biroul primarului a intrat şi Stelian Crăciun, unul dintre cei mai agresivi interlopi din Argeş. Primarul Ion Georgescu s-a repezit spre uşă să cheme paznicul, numai că Stelian Crăciun l-a lovit şi îmbrâncit. Paznicul a alertat Poliţia Mioveni, mai multe echipaje de poliţie sosind după câteva minute.

După opt ore de audieri, Stelian Crăciun a fost reţinut după 24 de ore pentru violarea sediului profesional, iar sâmbătă, 12 februarie, va fi prezentat în faţa instanţei, cu propunere de a se lua o măsură preventivă.

Cine este interlopul Stelian Crăciun

Potrivit adevarul.ro, Stelian Crăciun este cumnatul lui Nicolae Dascălu, primarul comunei argeşene Mărăcineni, şi a fost implicat în zeci de incidente grave în ultimii ani, fiind cercetat în cinci dosare pentru şantaj.

În primăvara lui 2021, Stelian Crăciun a fost reţinut pentru 24 de ore, pentru că l-a bătut şi şantajat pe Florinel Popescu, preşedintele PNL Mărăcineni.

Surse judiciare au confirmat pentru adevarul.ro că pentru Stelian Crăciun a devenit o obişnuinţă să înregistreze diferite persoane şi apoi să le ameninţe. Fost consilier local la Mărăcineni, Crăciun este cercetat pentru şantaj şi ameninţări şi pentru că în 2020 a trimis mai multe sms-uri prin care ameninţa mai mulţi oameni de afaceri din Piteşti şi Mărăcineni cu moartea, violarea soţiilor şi incendierea unor spaţii, fabrici sau hale, unde reclamanţii îşi derulau afacerile.

În august 2021, Stelian Crăciun a fost dat afară din sală de la Judecătoria Piteşti pentru că înregistra procesul.

Crăciun, mai arată adevarul.ro, este apropiat al fostul şef al Poliţiei Mioveni, cercetat sub control judiciar de către DNA din mai 2021, într-un dosar în care este cercetat pentru efectuarea de acte de comerţ incompatibile cu funcţia.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Cea mai mare coroană funerară din România, adusă la priveghiul lui Costel Corduneanu. Omagiu din partea unui interlop ”protejat” VIDEO
Cea mai mare coroană funerară din România, adusă la priveghiul lui Costel Corduneanu. Omagiu din partea unui interlop ”protejat” VIDEO
O coroană imensă de peste 3 metri, făcută din 500 de cale albe și roșii, dar și cu 200 de trandafiri a fost adusă la priveghiul lui Costel Corduneanu, ce are loc în spațiul unui...
Plângere penală împotriva ministrului Dezvoltării și a primarului din Râşnov. Acuzațiile grave aduse ”binomului naş-fin”
Plângere penală împotriva ministrului Dezvoltării și a primarului din Râşnov. Acuzațiile grave aduse ”binomului naş-fin”
Senatorul USR Irineu Darău a anunțat joi, 18 aprilie, că a depus un denunţ penal împotriva ministrului Dezvoltării, Adrian Veştea, şi a primarului din Râşnov, Liviu-Cătălin Butnariu,...
#primar, #mioveni, #batut, #interlop , #eveniment