Vezi care sunt cele mai ieftine destinatii exotice

Sambata, 23 Octombrie 2010, ora 22:07
4602 citiri
Vezi care sunt cele mai ieftine destinatii exotice
Foto: discoverworldtravel.ro

Daca te-ai saturat de muna extenuanta, de orasul aglomerat in care stai, de creditele la banca de care ai vrea sa scapi, poti sa-ti iei lumea in cap si sa pleci intr-un loc exotic unde sa duci o viata lipsita de griji si cu costuri minime.

Ai nevoie de un venit constant de circa 500 de dolari, pe care il poti obtine fie din inchirierea casei sau sa-ti gasesti un job care poate fi facut pe Internet din orice colt al lumii, daca vrei sa locuiesti intr-una din destinatiile propuse de Open Travel.

Thailanda

Preturile chiriilor din Thailanda variaza, ca peste tot de altfel. Dar sunt numeroase oferte in locuri mai putin turistice, unde pentru un apartament poti plati 100-150 de dolari pe luna in functie de cat de aproape de coasta vrei sa stai.

Macarea este ieftina, cu un dolar iti poti cumpara un pranz la un fast-food traditional. Practic, pe langa chirie, mancarea te mai costa inca aproximativ 100 de dolari pe luna. Asa ca iti mai raman 200-300 de dolari si pentru cumparaturi, excursii, petreceri etc.

Filipine

O alta destinatie exotica este Filipine. Nu trebuie sa te duci neaparat in Manila, unde costurile sunt ceva mai mari, dar in provincia Cebu, gasesti plaje insorite, terenuri de sport si centre comerciale, iar chiria pentru un apartamentse incadreaza in 150 de dolari pe luna. Mancarea este de asemenea foarte ieftina. 150 de dolari pe luna iti ajung si pentru alimente si, daca este cazul, tigari si alcool.

Costa Rica

Si aici cu cateva sute de dolari poti duce o viata relaxata. In San Jose, si imprejurimi, sunt oferte de apartamente sau chiar case sub200 de dolari pe luna. In restaurant, preturile pentru un pranz sau o cina sunt sub cinci dolari.

Belize

Unul dintre cele mai frumoase locuri din America Centrala, Belize, are tot ce ti-ai putea dori de la un loc exotic. Plaje de vis, clima subtropicala, iar limba oficiala este engleza. Locul este de asemenea un paradis pentru scufundari subacvatice. Chiria pentru o casa pe care o poti imparti cu alti europeni sau americani este de circa 300 de dolari pe luna. Alimentele locale sunt foarte ieftine.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

AMD a dezvăluit noua sa gamă de procesoare. Cu ce specificații tehnice vin
AMD a dezvăluit noua sa gamă de procesoare. Cu ce specificații tehnice vin
AMD a dezvăluit noua sa gamă de procesoare, AMD Ryzen PRO Seria 8000 pentru desktop-uri și Seria 8040 pentru laptopuri. Noile procesoare sunt proiectate pentru a îmbunătăți semnificativ...
Razer se pregătește să lanseze primul mousepad de gaming cu LED-uri
Razer se pregătește să lanseze primul mousepad de gaming cu LED-uri
Compania Razer a anunțat lansarea noului mousepad de gaming Razer Firefly V2 Pro, promovat ca fiind primul din lume iluminat cu LED-uri, un accesoriu care transformă radical aspectul oricărui...
#destinatii exotice ieftine , #low cost
Comentarii
Poza DEKAR
DEKAR
rank 5
"Chiria pentru o casa pe care o poti imparti cu alti europeni sau americani este de circa 300 de dolari pe luna. Alimentele locale sunt foarte ieftine.