Un altfel de Black Friday: Intoarce-te la scrisul de mana, unde gandurile si cuvintele vin in perechi

Vineri, 20 Noiembrie 2015, ora 15:37
2408 citiri
Un altfel de Black Friday: Intoarce-te la scrisul de mana, unde gandurile si cuvintele vin in perechi
foto: BograveLuxury

Black Friday, in traducere Vinerea Neagra, este o zi ce a devenit populara pentru cumparaturi. In America, Black Friday este ziua de vineri dupa Ziua Recunostintei (a patra zi de joi din luna Noiembrie).

Intrucat este prima zi dupa cea mai mare sarbatoare dinaintea Craciunului, aceasta marcheaza inceputul neoficial al sezonului de iarna.

In ultimii ani, cele mai cunoscute magazine au deschis foarte devreme si au pus spre vanzare produse la preturi promotionale.

Mai recent, Black Friday a fost promovata si in afara Americii de Nord de catre comerciantii cu amanuntul online. Astfel, o serie de alte companii online si instore sarbatoresc acum traditia americana.

In 2012, dupa doi ani de rezultate dezamagitoare, mai multe magazine din Brazilia s-au alaturat concurentilor lor straini intr-un Black Friday de succes care le-a dublat venitul total, in comparatie cu anul precedent.

In Mexic, Black Friday a fost sursa de inspiratie pentru guvern si industria cu amanuntul pentru a crea un weekend anual de reduceri si termeni de creditare extinsi, "El Buen Fin" insemnand "sfarsitul (de saptamana - n.red) bun" in spaniola.

Incepand cu anul 2011, Black Friday devenit o zi de cumparaturi populara si in Romania, 2 mari retaileri IT&C fiind primele magazine ce au adus acest concept in Romania.

Anul acesta, Bograve-Luxury va propune un alt fel de Black Friday, un concept inovativ, ce isi are insa radacinile in traditie. Compania propune sa redam traditiei locul care i se cuvine si sa ne reintoarcem la scrisul de mana.

In momentul in care ridicam stiloul, gandurile si cuvintele ajung sa stea intr-o coada ordonata, in perechi, asteptandu-si randul sa alunece in josul sifonului de cerneala si sa curga lin prin varf, pe hartie.

Deoarece gandurile trebuie sa respecte viteza incheieturii mainii, acestea devin mai concentrate, mai ancorate. Cuvintele scrise pe hartie se simt mai tangibile, mai fizice, mai ferm inradacinate - chiar mai reale.

De asemenea, scrisul reflecta sentimentele privitoare la ceea ce am scris. Acesta nu este la fel de profesional precum fontul perfect programat pe un laptop, el devine neregulat, urat si chiar ilizibil atunci cand scriem in graba sau din necesitate.

Cu toate acestea, literele cresc in dimensiune, curbele cresc mai lin, buclele dobandesc eleganta si caligrafia devine mai clara atunci cand obtinem sensul intentionat al cuvintelor. S-ar putea spune chiar, ca scrisul de mana este rapid la a depista cacealma si la a dezvalui adevarul.

Si cum nu exista om pe pamant care sa iubeasca lupta pentru a gasi acel produs care sa ii ofere tot ceea ce cauta, Bograve Luxury ofera posibilitatea de a achizitiona produsele online. Vei descoperi in acest magazin online o gama larga de pixuri si stilouri de lux, precum si reduceri formidabile cu ocazia Black Friday.

Puteti sa urmariti reducerile atat pe site-ul www.bograve-luxury.ro cat si pe pagina de Facebook..

Nu rata reducerile de Black Friday goo.gl/bAB03c

Posted by Bograve Luxury on 20 Noiembrie 2015

Infinix intră pe piața din România! Producătorul oferă telefoane de buget, cu specificații decente. Care sunt prețurile
Infinix intră pe piața din România! Producătorul oferă telefoane de buget, cu specificații decente. Care sunt prețurile
Compania Infinix Mobility, cunoscută pentru tehnologiile inovative și telefoanele de buget, mid-range și high-end, își extinde acum operațiunile pe piața din România. Fondată în 2013,...
Cum obții o întâlnire cu bărbatul de 1.500 de miliarde de dolari: Ai nevoie de o idee și un om
Cum obții o întâlnire cu bărbatul de 1.500 de miliarde de dolari: Ai nevoie de o idee și un om
Marii bogătași și finanțatori de la New York, Londra sau Hong Kong tânjesc chiar pentru o întâlnire de doar 10 minute cu unul dintre cei mai căutați bărbați din Orientul Mijlociu....
#Black Friday Bograve Luxury, #Bograve Luxury oferta 2015 , #Black Friday