Promotiile Black Friday din magazine le vezi direct pe telefon cu aplicatia VirtualCards!

Vineri, 20 Noiembrie 2015, ora 11:55
2025 citiri
Promotiile Black Friday din magazine le vezi direct pe telefon cu aplicatia VirtualCards!

Ai vrea sa stii cum ai putea profita si tu de Black Friday? Aplicatia VirtualCards iti spune care sunt promotiile din magazine, ca sa stii incotro sa te indrepti si ce sa cumperi.

Aseaza-te confortabil! Fie ca esti acasa, in birou sau in masina, afli rapid cu ajutorul aplicatiei VirtualCards care sunt promotiile de Black Friday.

Consulta promotiile de Black Friday in aplicatia VirtualCards!

Partenerii VirtualCards din toate categoriile (hipermarketuri, electrocasnice si IT, cosmetice s.a.) si-au etalat ofertele de Black Friday si isi asteapta cumparatorii.

METRO Cash & Carry ti-a pregatit reduceri de pana la 70% online si in magazine. Ai pana la 40% discount la jucarii, pana la 30% la echipamente fitness si nu numai. Viziteaza METRO in perioada 19 - 22 noiembrie!

Esti client fidel cora? Hipercardul tau de Fidelitate iti ofera 20% reducere prin Tichet cora la televizoare si telefoane mobile. Vezi in aplicatia VirtualCards care sunt preturile si produsele care te asteapta.

Daca iti doresti un telefon nou, Arsis a taiat preturile de Black Friday si te invita sa iti achizitionezi smartphone-ul visat.

Dar poate vrei sa te innoiesti cu o pereche de pantofi! Aldo, Bata, Ecco, Il Passo, Otter te asteapta de vineri, 20 noiembrie cu reduceri de la 20% si pana la 50%. Nu uita ca iti poti emite card de fidelitate la aceste magazine, instant, oriunde te-ai afla, direct din aplicatia VirtualCards!

Pentru ca nicaieri nu-i mai bine ca acasa, o investitie in confortul locului unde te intorci mereu este bine-venita. Nobila Casa are pentru tine reduceri de pana la 60% pentru diverse articole in perioada 20 - 29 noiembrie, iar Teka iti ofera TVA-ul inapoi.

Si fiindca shopping-ul este cel mai iubit de femei, este bine de stiut ca un alt partener VirtualCards, Marionnaud Paris, are de Black Friday reduceri de pana la 70% la produsele de parfumerie, ingrijire si machiaj pana pe 29 noiembrie.

Dupa energia consumata in magazine, restaurantul Domino's te intampina cu Meniu Chicken de Black Friday la doar 25 lei.

Tu ce te gandesti sa-ti iei? Consulta promotiile de Black Friday in aplicatia VirtualCards, disponibila gratuit pentru Android si iOS.

VirtualCards este un proiect dezvoltat de unul dintre cei mai importanti publisheri, Active Soft SRL, autor al aplicatiilor de succes: Ziare.com, Sfatul medicului, Calendar ortodox, Povesti, Programari la Saloane s.a.

HoReCa, 1/5 din PIB – TradeVille
HoReCa, 1/5 din PIB – TradeVille
Evoluția Cifrei De Afaceri Din Comerțul Cu Ridicata Cifra de afaceri din comerțul cu ridicata (cu excepția comerțului cu autovehicule si motociclete) a scăzut, in luna ianuarie, cu 20%...
Ministerul Dezvoltării a virat peste 286 de milioane de lei, pentru plățile restante din programul "Anghel Saligny"
Ministerul Dezvoltării a virat peste 286 de milioane de lei, pentru plățile restante din programul "Anghel Saligny"
Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei (MDLPA) a virat suma de 286.390.685,13 lei, în vederea decontării facturilor pentru 237 de obiective finanţate prin Programul...
#reduceri Black Friday, #aplicatie carduri fidelitate, #aplicatie BlackFriday , #Black Friday