Managerii romani rateaza zilnic peste 10 oportunitati de afaceri

Vineri, 19 Aprilie 2013, ora 08:001952 citiri
Managerii romani rateaza zilnic peste 10 oportunitati de afaceri
Foto: www.therainmakerblog.com

Este un fenomen bine cunoscut ca persoanele in functii de conducere sunt incarcate cu rezolvarea problemelor intampinate zi de zi, ratand astfel zilnic zeci de oportunitati pentru afacerile lor.

Zi de zi, mii de oportunitati de dezvoltare si crestere a afacerii trec pe langa antreprenorii romani, pentru ca sunt foarte ocupati cu activitatile zilnice ale afacerii pentru a asigura o buna derulare a acesteia. Asigurarea bunei derulari prin activitatile zilnice este foarte importanta si poate consuma pana la 100% din timpul managerilor si in acest fel se pierd posibilitatile de dezvoltare si crestere.

Este un fenomen bine cunoscut ca pesoanele in functii de conducere sunt incarcate cu rezolvarea problemelor intampinate zi de zi, asadar timpul si resursele pentru explorarea si analizarea posibilitatilor de dezvoltare si crestere a firmei sunt aproape nule.

Aceasta tendinta, precum si faptul ca suntem asaltati zi de zi cu o multitudine de informatii, fac aproape imposibila recunoasterea rapida si eficienta a posibilitatilor de dezvoltare a afacerii, ceea ce rezulta in o crestere lenta, stagnare sau chiar pierderea clientilor existenti.

Pentru depasirea acestor probleme am creat serviciile de monitorizare a licitatiilor si dorim sa oferim un ajutor firmelor din Romania.

Cum va putem ajuta?

Licitatia.ro ofera servicii de monitorizare a licitatiilor si va notifica zilnic asupra posibilitatilor de dezvoltare si crestere a afacerii prin licitatiile organizate zilnic de catre Autoritatile Contractante.

Alertele zilnice trimise contin informatii personalizate, ceea ce ofera o imagine de ansamblu asupra posibilitatilor de crestere persoanelor din conducere, astfel putand sa filtreze informatiile care sunt importante cu adevarat si luarea deciziilor rapid si corect.

Facilitati oferite abonatilor www.licitatia.ro:

1. Acces la toate licitatiile publicate in SEAP, Monitorul Oficial VI, BRM, ZIARE.
2. Alerte zilnice pe e-mail cu toate licitatiile publicate in ziua respectiva.
3. Acces la licitatii din Romania, UE, si la Castigatorii licitatiilor din Romania.
4. Acces la Caiete de sarcini, Documentatii, Textul integral al licitatiilor de achizitii.
5. Acces la RSS pe domenii de activitate.

Abonatii beneficiaza de serviciile de consultanta ale specialistilor licitatia.ro, asigurandu-se ca sunt zilnic la curent cu oportunitatile de pe piata achizitiilor publice din domeniul lor de activitate.

Licitatia.ro - lider in domeniul Monitorizarii Licitatiilor Publice din Romania!

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News