Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

De la make-up la anvelope, Black Friday are de toate pentru toti

Vineri, 20 Noiembrie 2015, ora 15:08
1546 citiri
De la make-up la anvelope, Black Friday are de toate pentru toti

Amploarea acestui eveniment imprumutat din traditia americana se extinde la an la an. Adus in Romania de catre magazinele de electronice si electrocasnice, in prezent, niciun retailer nu vrea sa piarda ocazia de a iesi in fata cu oferte tot mai tentante.

Multe dintre afaceri isi inchid magazinele fizice weekendul acesta pentru a-si putea concentra fortele exclusiv pe comertul online.

Mai jos, puteti gasi o lista cu magazine din cele mai variate domenii, pentru a va ajuta sa gasiti cat mai usor produsele de care aveti nevoie.

Amalia.ro este pentru pentru doamnele si domnisoarele pentru care stocul de produse de ingrijire nu este niciodata prea mare. Cosmetice ieftine si de calitate, produse pentru manichiura (cum ar fi oja semipermanenta sau gelurile UV), machiaj sau epilat sunt pregatite sa zboare de pe rafturile virtuale direct in trusele de infrumusetare. Se bazeaza pe reduceri de pana la 80% cand asteapta asta.

Pentru ca nimanui nu-i place sa fie surprins de venirea sarbatorilor fara sa aiba pregatite cadouri de Craciun pentru copii, Noriel, probabil cel mai cunoscut brand de jucarii pentru cei mici, ne avertizeaza ca pregateste reduceri substantiale. Nu doar ca reducerile vor atinge si cote de 70%, dar perioada discount-urilor se intinde pe nu mai putin de 10 zile.

Pe comenzi.ro, experienta de 12 ani in comertul online isi va spune, cu siguranta, cuvantul cand vine vorba de preturi, rapiditatea si seriozitatea livrarii comenzilor. Daca ajungem la capitolul "varietate", acesta devine mai mult decat o recomandare impersonala. Se transforma in recomandarea pe care ai face-o unui prieten. De la statii auto si alte accesorii pentru masini, la aparate de fitness, instrumente optice sau piese IT, pe comenzi.ro diversitatea este la ea acasa.

Amatorii sporturilor au coltul lor de oferte pe sportaddict.ro. De vineri pana duminica, te asteapta reduceri la orice articole sportive. Adidasi de sala, biciclete, aparate de fitness, patine si hamace, toate vor avea pe ele semnul reducerii.

Si pentru ca mai sus vorbeam despre anvelope, soferii sunt sfatuiti sa dea o fuga pe site-ul acvila-romania.ro pentru a nu pierde ofertele la jante, cauciucuri resapate si anvelope. O iarna lunga asteapta dupa colt, iar cauciucurile merita o atentie speciala.

Numărul românilor ce vor să lucreze în străinătate este tot mai mic. Studiul care arată proporția tinerilor dornici să mai plece
Numărul românilor ce vor să lucreze în străinătate este tot mai mic. Studiul care arată proporția tinerilor dornici să mai plece
Un număr tot mai mic de români caută un loc de munca în altă țară și numărul este în scădere de șase ani. Un studiu realizat la nivel global a dezvăluit că românii ar prefera să...
Ce sunt grupurile secrete de pe WhatsApp și cum funcționează
Ce sunt grupurile secrete de pe WhatsApp și cum funcționează
WhatsApp introduce un meniu de apelare îmbunătățit și o funcție pentru grupuri ascunse în versiunea beta a aplicației. Noua funcție, numită „Hidden Group”, permite crearea și...
#reduceri Black Friday, #cauciucuri resapate, #cadouri Craciun copii, #cosmetice Black Friday , #Black Friday