Black Friday: Sisteme de supraveghere si automatizari de porti la Atu Tech!

Vineri, 13 Noiembrie 2015, ora 13:49
4947 citiri
Black Friday: Sisteme de supraveghere si automatizari de porti la Atu Tech!

In zilele noastre, siguranta si confortul casei sau a afacerii incep sa tina un rol important in vietile fiecaruia si, desi nu este intotdeauna posibil, cu totii vrem o societate mai sigura. Astfel, incercam sa ne securizam resedinta, afacerea, casa de vacanta, biroul si alte spatii cu cele mai noi sisteme de securitate.

Din ce in ce mai mult, romanii sunt interesati de protejarea perimetrului in care traiesc, astfel incat Atu Tech, importator si retailer de sisteme de securitate si automatizari, le pregateste cele mai mari reduceri din acest an.

Clientii Atu Tech sunt mereu obisnuiti cu reduceri importante la cele mai cautate produse si nici anul acesta, de Black Friday 2015, nu vor fi dezamagiti.

Atu Tech organizeaza in perioada 20-22 noiembrie a 4-a editie Black Friday sisteme de securitate si precum v-a obisnuit, va asteapta cu reduceri substantiale, de pana la 60%.

In cazul in care nu doriti sisteme de securitate precum camere de supraveghere, sisteme de alarma anti-efractie sau sisteme de control acces, Atu Tech a pregatit reduceri mari la sisteme care cresc confortul casei, precum interfoane si video interfoane, sisteme de automatizare a portilor batante sau culisante, automatizari de usi de garaj sau sonorizare.

Sunt multe motive pentru a alege Atu Tech de Black Friday insa cele mai importante includ calitatea produselor si suportul tehnic gratuit. Calitatea serviciilor oferite este un criteriu de diferentiere foarte important pentru companie, care incearca sa multumeasca toti clientii cu informatii clare despre toate produsele.

Majoritatea produselor din oferta Atu Tech de black Friday beneficiaza de 2 ani garantie, unele produse ajungand chiar si la 3 ani. Toate produsele comandate in weekendul Black Friday vor ajunge la dumneavoastra in cel mai scurt timp, cel tarziu marti 24 noiembrie.

Saptamana viitoare incepe Black Friday -Fi pe faza inca de joi seara pentru a prinde cele mai tari reduceri...

Posted by ATU TECH on Friday, November 13, 2015

Atu Tech va ofera doua servicii noi precum deschidere colet la livrare sau returnare produse in 30 zile. Astfel, daca nu sunteti siguri de alegerea dumneavoastra, puteti returna produsele in 30 zile.

Black Friday a devenit sarbatoarea internationala a reducerilor, datorita acestui fapt Atu Tech va ofera in mazinul lor online https://www.a2t.ro/ reduceri impresionante de pana la 60%.

Atu Tech va oferi reduceri la cele mai cautate produse, precum camere de supraveghere HDCVI si AHD, sisteme de inregistrare DVR HDCVI sau AHD, sisteme complete de supraveghere video care includ si cabluri sau hardisk-uri, sisteme de alarma wireless pentru uz casnic sau profesionale, automatizari de porti batante, automatizari de porti culisante, automatizari usi de garaj, videointerfoane rezidentiale sau interfoane de bloc.

De Black Friday, Atu Tech nu lichideaza stocurile! A scapat deja de produsele vechi. Va avea reduceri doar la cele mai noi sisteme de securitate existente pe piata, la cele mai noi sisteme de alarma, videointerfoane si automatizari de porti. Mai mult, sunt siguri ca stocurile vor rezista tot weekendul pentru ca s-au pregatit din timp.

Daca v-am facut curiosi, va amintim ca Black Friday pe https://www.a2t.ro/ incepe in data de 20 noiembrie ora 00:00. Va puteti pregati inca de joi seara pentru a putea achizitiona produsele dorite.

Daca doriti sa aflati ce produse sunt la reducere de Black Friday la Atu Tech va puteti abona la newsletter si veti primi cele mai bune reduceri inainte de ora 00:00.

Atu Tech va asteapta online! Spor la cumparaturi.

România, în procedură de infringement pentru nerespectarea legislației privind achizițiile publice. Ce probleme a sesizat Comisia Europeană
România, în procedură de infringement pentru nerespectarea legislației privind achizițiile publice. Ce probleme a sesizat Comisia Europeană
Comisia Europeană a decis miercuri, 24 aprilie, să demareze o procedură de infringement prin trimiterea unei scrisori de punere în întârziere României, precum şi a unor avize motivate...
Tehnologia informației și comunicațiilor a adus în 2021 economiei românești valoare adaugată sub media europeană
Tehnologia informației și comunicațiilor a adus în 2021 economiei românești valoare adaugată sub media europeană
Valoarea adăugată a sectorului tehnologiei informației și comunicațiilor (TIC) al UE a fost în 2021 echivalentă cu 5,5% din valoarea adăugată brută a economiei europene. România s-a...
#Black Friday supraveghere, #camere supraveghere, #sisteme supraveghere, #automatizari porti , #Black Friday