Black Friday 2016: Cele mai neobisnuite produse cumparate de romani - Diamante, autoutilitare si contracte de energie

Vineri, 18 Noiembrie 2016, ora 17:15
6158 citiri
Black Friday 2016: Cele mai neobisnuite produse cumparate de romani - Diamante, autoutilitare si contracte de energie
Foto: Pixabay

Black Friday 2016 a provocat o frenezie a cumparaturilor pentru romani. Iar in afara de produsele care se afla in mod traditional la reducere in aceasta perioada, unele magazine au avut discount-uri si la cateva lucruri neobisnuite pentru astfel de evenimente.

Printre ofertele insolite s-a numarat un diamant de 1,5 carate, montat pe un inel de aur de 18 carate, care se afla in oferta eMag la pretul de 59.850 de lei, redus cu 30%.

Retailer-ul a mai vandut, pana la ora 12:00, monede si lingouri de aur care cantaresc in total peste 10 kg, dar si o masina de curatat strada de 94.000 de euro, precum si o autoutilitara de deszapezit de peste 70.000 de euro.

De asemenea, magazinul online a avut in promotie 1.000 de contracte de furnizare de energie electrica oferite de E.ON Romania - cu primele 6 luni in care factura e zero - care s-au epuizat inca din primele ore.

Pe de alta parte, evoMAG a scos la vanzare de Black Friday si autoturisme marca Ford, Skoda si Seat, cu reduceri de pana la 25%. Site-ul are ca specific principal piata electroIT, asa ca automobilele nu fac parte din oferta sa de zi cu zi.

Mecanismul achizitiei unui autoturism de pe site e urmatorul: clientii trebuie sa intre in cont, sa plateasca taxa de rezervare a autoturismului, in valoare de 4.999 de lei, dupa care vor fi contactati de un reprezentant evoMAG pentru finalizarea tranzactiei.

De asemenea, site-ul ofera si reduceri de 15% la apartamente, in parteneriat cu un ansamblu rezidential.

Si nu e singurul care are promotie la locuinte. Platforma Storia.ro, detinuta de Olx.ro, are reduceri de pana la 27% pentru 200 de case, apartamente, terenuri si spatii comerciale, de Black Friday 2016.

Ramai la curent cu ce cumpara romanii de Black Friday 2016

C.P.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Actualizarea care poate strica display-ul dispozitivele Galaxy. Răspunsul oferit de Samsung
Actualizarea care poate strica display-ul dispozitivele Galaxy. Răspunsul oferit de Samsung
În ultima perioadă, un număr ridicat de utilizatori Samsung a raportat apariția unor linii verzi pe ecranul telefoanelor lor, fenomen care pare să fi reapărut după o actualizare recentă de...
Inundații severe în Dubai: Ce rol a jucat programul de însămânțare a norilor
Inundații severe în Dubai: Ce rol a jucat programul de însămânțare a norilor
Marți, o ploaie torențială a provocat inundații în diverse zone ale Dubaiului, transformând străzile în adevărate râuri și determinând închiderea temporară a celui de-al doilea cel...
#reduceri Black Friday, #Black Friday 2016, #oferte neobisnuite Black Friday , #Black Friday