Black Friday 2014: De pe ce site-uri internationale pot cumpara romanii

Vineri, 28 Noiembrie 2014, ora 07:31
16943 citiri
Black Friday 2014: De pe ce site-uri internationale pot cumpara romanii
Foto: Circuit Atlantic

Black Friday 2014 incepe vineri in SUA si in alte tari, iar unele magazine fac livrari si in Romania.

Retailerii au reduceri semnificative, echivalentul a cateva sute de lei, pentru articole de imbracaminte si produse electroIT.

Black Friday 2014: Lista cu magazinele care participa la al doilea val de reduceri

Un prim exemplu este magazinul Macy's, unde livrarea pentru Romania este gratuita, gratie parteneriatului cu Borderfree Ecommerce.

Astfel, poti achizitiona pulovere, rochii, geci sau incaltaminte de la branduri cunoscute precum Tommy Hilfiger, Calvin Klein, Kenneth Cole ori Levi's. Mai mult, preturile sunt listate si in moneda noastra.

Un palton de iarna de designer, cu pretul initial de 1.261 de lei, poate fi cumparat de Black Friday cu 500 de lei.

De asemenea, o camasa pentru barbati John Ashford costa acum 55 de lei, fiind cu 110 lei mai ieftina. Un cardigan a fost redus de la 180 de lei la 69 de lei, in timp ce o bluza pe care scrie "I Love YE" costa 68,77 de lei.

O pereche de blugi Jessica Simpson poate fi achizitionata cu 135 de lei (redusa de la 270 de lei), in timp ce cea mai ieftina pereche de pantaloni barbatesti ajunge la 69 de lei (pretul inital era 183 de lei).

Un alt magazin de haine care livreaza nu numai in Romania, ci si in alte tari, este SheInside. Aici preturile sunt mai accesibile, dar sunt listate in euro. In plus, are doar articole pentru femei.

Astfel, de Black Friday doritoarele pot cumpara o bluza cu maneca scurta cu 6,72 de euro (cam 27 de lei) sau o camasa eleganta cu 8,42 de euro (aproximativ 35 de lei). Preturi putin peste 8 euro pot fi gasite si la bluze cu maneci lungi, fuste scurte sau tricouri, in diverse forme si marimi.

Rochiile au preturi ce variaza intre 8 si 27 euro, reducerile fiind intre 21% si 50%.

De asemenea, poti achizitiona pantaloni scurti sport cu 10 euro (cam 43 de lei), colanti cu 12 euro (52 de lei), blugi cu 18 euro (cam 80 de lei) sau pantaloni eleganti cu 16 euro (aproximativ 70 de lei). In acest caz, reducerile sunt pana in 10 euro.

Un alt magazin de haine care face livrari in multe tari, inclusiv in Romania, este Romwe. Daca cumperi in aceasta perioada un produs, pe al doilea il primesti la jumatate de pret. Mai mult, multe articole de imbracaminte au deja preturile reduse cu pana la 50%.

Retailerul John Lewis ofera 100 de promotii online si in magazine, dintre care cele mai multe vor fi la produsele din departamentele tehnologie si electrice. Magazinul livreaza si in Romania, pentru o taxa de 7,5 lire sterline (aproximativ 50 de lei), iar produsele vor ajunge la tine in 6-8 zile.

Romanii care vor sa cumpere de Black Friday de la Sears au parte de reduceri semnificative, in special la electrocasnice si articole pentru casa.

Pentru cei care isi doresc un aparat de fotografiat sau accesorii pentru acesta, Adorama si BHphotovideo au o gama variata de produsele posibile si le aduc si in Romania. Iar reducerile nu sunt de neglijat. De exemplu, discount-urile sunt intre 50 si 400 de dolari pentru DSLR-uri.

Amazon a ieftinit produsele cu pana la 70%, iar romanii pot comanda de pe Amazon.co.uk sau Amazon.de, insa trebuie sa aveti grija pentru ca nu toate produsele pot fi livrate in Romania.

Nici eBay nu se lasa mai prejos, iar multe oferte contin si livrare internationala, inclusiv in Romania.

Cum a ajuns Romania pe locul 1 in UE la inflatie? Prin politicile catastrofale ale Guvernului, care pare a lucra contra cetatenilor
Cum a ajuns Romania pe locul 1 in UE la inflatie? Prin politicile catastrofale ale Guvernului, care pare a lucra contra cetatenilor
Cum intretine Romania inflatia? Aceasta este alimentata de o „super avalansa de tichete", precum cele pentru profesori, pentru mamici, pe langa cresterile de taxe din ultima perioada, potrivit...
Cum va fi revoluționată piața de mașini electrice de producătorii chinezi. „O cursă pe viață și pe moarte”
Cum va fi revoluționată piața de mașini electrice de producătorii chinezi. „O cursă pe viață și pe moarte”
Producătorii chinezi își prezintă cele mai noi modele la Auto China, care a început joi, 25 aprilie, la Beijing. O "cursă pe viață și pe moarte" a început să se desfășoare pe cea...
#Black Friday siteuri SUA, #Black Friday SUA, #reduceri Black Friday Amazon, #Black Friday Amazon, #Black Friday eBay , #Black Friday