A inceput licitatia pentru lucrarile la Cazinoul din Constanta

Joi, 29 Martie 2012, ora 22:26 1958 citiri
Foto: Arhiva

Compania Nationala de Investitii a demarat procedura de licitatie restransa pentru lucrarile de consolidare si reabilitare a Cazinoului din Constanta.

"Contractul presupune elaborarea proiectului tehnic, a documentatiei pentru autorizarea executarii lucrarilor de construire, a detaliilor de executie, asistenta tehnica pe durata executarii lucrarilor din partea proiectantului si executia lucrarilor aferente consolidarii si restaurarii", se precizeaza intr-un comunicat al Ministerului Dezvoltarii Regionale si Turismului, remis Ziare.com.

Valoarea estimata a contractului este de 24.732.350 de lei, fara TVA, iar durata acestuia este de 24 de luni de la data emiterii ordinelor de incepere a prestatiilor.

Desemnarea castigatorului licitatiei se va face dupa parcurgerea a doua etape, fiind vorba de "lucrari complexe de consolidare si restaurare", se precizeaza in comunicat.

Prima etapa este cea de preselectie in urma careia se vor califica doar operatorii economici care cumuleaza un punctaj de minimum 70 de puncte, dar nu mai mult de 5 operatori economici. La etapa a doua vor participa doar candidatii selectati in cadrul primei etape. Candidatii selectati nu au dreptul de a se asocia in scopul depunerii unei oferte comune.

Va fi declarata castigatoare oferta care obtine cel mai mare numar de puncte rezultat prin insumarea punctajelor aferente fiecarui factor de evaluare.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News