7 noi alerte! Numarul mastilor neconforme a crescut ingrijorator

Vineri, 05 Iunie 2020, ora 12:50
8730 citiri
7 noi alerte! Numarul mastilor neconforme a crescut ingrijorator
Foto: Arhiva Ziare.com

Numarul de alerte pentru mastile de protectie neconforme creste ingrijorator, transmite InfoCons, care a revenit, vineri, cu o noua avertizare pentru alte 7 tipuri de astfel de produse.

De data aceasta alertele au fost transmise de Polonia, Belgia si Malta. In aceste conditii, numarul mastilor de protectie neconforme ajunge la 39.

Iata detaliile despre noile alerte:

Marca nu este cunoscuta, dar numarul modelului este 9901 GB2626-2006 KN95. Retentia de particule/filtrul materialului este insuficienta (valoarea masurata a modului ≤ 92,7 %), iar masca s-ar putea sa nu se adapteze in mod corespunzator la fata.

In consecinta, o cantitate excesiva de particule sau de microorganisme poate trece prin masca, sporind riscul de infectie in cazul in care nu este combinata cu masuri de protectie suplimentare. Produsul nu respecta Regulamentul privind echipamentele individuale de protectie si standardul european relevant EN 149.

Marca nu este cunoscuta, dar modelul este KN 95. Retentia de particule/filtrul materialului este insuficienta (valoarea masurata este ≤ 37 %). In consecinta, o cantitate excesiva de particule sau de microorganisme poate trece prin masca, sporind riscul de infectie in cazul in care nu este combinata cu masuri de protectie suplimentare. Produsul nu respecta Regulamentul privind echipamentele individuale de protectie si standardul european relevant EN 149.

Marca nu este cunoscuta. Denumirea este KN95 Protective Mask, iar tipul/numarul modelului: KN 95. Retentia de particule/filtrul materialului este insuficienta (valoarea masurata este ≤ 69,3 %). In consecinta, o cantitate excesiva de particule sau de microorganisme poate trece prin masca, sporind riscul de infectie in cazul in care nu este combinata cu masuri de protectie suplimentare. Nici acest produs nu respecta Regulamentul privind echipamentele individuale de protectie si standardul european relevant EN 149.

Marca KSL. Denumire: KN95 protective mask. Retentia de particule/filtrul materialului este insuficienta (valoarea masurata ≤ 67 %), iar masca nu se adapteaza corespunzator la fata. In consecinta, o cantitate excesiva de particule sau de microorganisme poate trece prin masca, sporind riscul de infectie in cazul in care nu este combinata cu masuri de protectie suplimentare. Nu respecta Regulamentul privind echipamentele individuale de protectie.

Marca Adiutor, KYJKKJ. Denumire: FFP2 Mask. Tipul/numarul modelului: KY2020. Produsul poarta marcajul CE, dar nu este certificat ca echipament de protectie de catre un organism competent. Prin urmare, este posibil ca produsul sa nu indeplineasca cerintele privind sanatatea si siguranta si sa nu fie protejat in mod corespunzator atunci cand este combinat cu masuri suplimentare. Nu respecta Regulamentul privind echipamentele individuale de protectie.

Pentru cea de-a sasea alerta marca nu este cunoscuta, dar modelul este KN 95. Produsul poarta marcajul CE, dar nu este certificat ca echipament de protectie de catre organismul relevant. Prin urmare, este posibil ca produsul sa nu indeplineasca cerintele privind sanatatea si siguranta si sa nu fie protejat in mod corespunzator atunci cand este combinat cu masuri suplimentare. Nu respecta Regulamentul privind echipamentele individuale de protectie.

Marca X.Y.T XiangYanTang. Denumire: KN 95 particulate respirator. Produsul poarta marcajul CE, dar nu este certificat ca echipament de protectie de catre organismul relevant. Prin urmare, este posibil ca produsul sa nu indeplineasca cerintele privind sanatatea si siguranta si sa nu fie protejat in mod corespunzator atunci cand este combinat cu masuri suplimentare. Nu respecta Regulamentul privind echipamentele individuale de protectie.

Amintim ca incepand de pe 28 aprilie InfoCons a transmis numeroase alerte referitor la mastile de protectie neconforme. Iata detaliile:

A.G.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

OnePlus Pad Go, tableta de buget cu specificații excelente. La ce preț este oferită
OnePlus Pad Go, tableta de buget cu specificații excelente. La ce preț este oferită
OnePlus a introdus pe piață o nouă tabletă, OnePlus Pad Go, o versiune mai accesibilă a modelului OnePlus Pad. Cu un preț de pornire de aproximativ 230 EUR în Europa, tableta promite să...
Microsoft vrea să introducă reclame în Windows 11. Cum pot fi dezactivate
Microsoft vrea să introducă reclame în Windows 11. Cum pot fi dezactivate
Microsoft vrea să introducă reclame în meniul de Start al Windows 11, conform informațiilor oferit de utilizatorii beta din Statele Unite. Experimentul se aliniază practicii companiei de a...
#marti protectie neconforme alerte, #marti protectie neconforme , #masti coronavirus