Prețul fabulos cu care se vinde un banal elastic de păr de la Balenciaga

Vineri, 28 Octombrie 2022, ora 09:31 5295 citiri

Renumita casă de modă Balenciaga, unul dintre cele mai cunoscute branduri de lux din întreaga lume, a reușit să șocheze publicul cu prețul unor banale accesorii pentru păr.

Reprezentanții mărcii de lux au lansat o serie de accesorii de păr pentru femei care ajung să coste aproape cât întregul salariul minim pe economie pe care îl primește un român, scrie wall-street.ro.

Astfel, un elastic de păr are un preț de 250 de dolari (echivalentul a 1.257 de lei), o valoare care se apropie de cea a salariului minim pe economie din România. Respectivul elastic de păr este alcătuit din 60% alamă, 20% poliamidă 20% elastan, conform detaliilor regăsite pe site-ul Balenciaga.

Un set de două agrafe care au deja nu mai există pe stoc s-au vândut la prețul de 225 de euro (echivalentul a 1.108 lei).

Printre accesoriile care au șocat și totodată au amuzat publicul s-a numărat, în trecut, și o geantă de 2.145 de dolari care arătă aproape identic cu sacoşa de cumpărături de la Ikea care costa 99 de cenţi la vremea respetivă, mai scrie sursa citată.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News