Nicolae Ciucă merge vineri la Chișinău. Premierul se va întâlni cu Maia Sandu, omologul moldovean și reprezentanţii BOR din Republica Moldova

Joi, 10 Februarie 2022, ora 20:18 2472 citiri
Premierul Republicii Moldova, Natalia Gavriliţa, a venit la București pe 9 decembrie 2021 FOTO gov.ro

Premierul Nicolae Ciucă va face vineri, 11 februarie, o vizită oficială în Republica Moldova, unde va participa la ședința comună a celor două guverne.

La ora 9:30, premierul va fi primit de omologul său moldovean, Natalia Gavriliţa. La ora 10:00, el va participa la ceremonia depunerii de flori la Monumentul lui Ştefan cel Mare şi Sfânt, împreună cu prim-ministrul Republicii Moldova şi la scurt timp după acest eveniment va participa la ceremonia depunerii de flori la bustul lui Mihai Eminescu, împreună cu omologul său, cu care apoi va avea o întrevedere tete-a-tete.

La ora 10:55 va începe o şedinţă comună a Guvernelor României şi Republicii Moldova, după care vor fi semnate documente bilaterale agreate.

După declaraţiile comune ale celor doi înalţi oficiali, la ora 14:35, Nicolae Ciucă va avea o întrevedere cu preşedintele Republicii Moldova, Maia Sandu, apoi cu preşedintele Parlamentului Republicii Moldova, Igor Grosu.

La finalul vizitei în Republica Moldova, premierul va avea o întrevedere cu reprezentanţii Bisericii Ortodoxe Române din ţara vecină, iar la finalul vizitei, la Bucureşti, şeful Executivului român va susţine o declaraţie de presă.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News
Comentarii
borba
rank 5
Să invețe cum AUR a obținut doar 0,49% din voturile cetățenilor
Gigi-FDP
rank 5
Nicolae Ciucă merge vineri la Chișinău. Premierul se va întâlni cu