Reactia lui Catalin Predoiu, dupa inregistrarea cu Atanasiu care spune ca PNL nu il va pune premier

Luni, 11 Mai 2015, ora 11:44
10704 citiri
Reactia lui Catalin Predoiu, dupa inregistrarea cu Atanasiu care spune ca PNL nu il va pune premier

Prim-vicepresedintele PNL, Catalin Predoiu, sustine ca momentul de dupa afirmatiile facute de Teodor Atanasiu, referitoare la guvernarea liberalilor si viitorul premier, a fost depasit, iar partidul merge inainte.

"Momentul a fost depasit in sedinta de astazi", a spus fostul ministru al Justitiei, intr-o declaratie pentru Ziare.com.

Totodata, acesta mentioneaza ca liberalii au iesit mai intelepti din criza generata in urma declaratiilor facute de Teodor Atanasiu.

Reactia Alinei Gorghiu dupa episodul Atanasiu

"Proiectul comun este mult prea important si are o masa critica mult prea mare pentru a fi oprit. Dl Atanasiu a declarat astazi limpede ca sprijina toate deciziile partidului, inclusiv cea legata de guvernare. Mergem inainte.

O criza te poate dobori sau dimpotriva, tratata corect, te poate intari. Noi am tratat-o corect si sunt convins ca am iesit mai intelepti si mai puternici din ea. Electoratul se poate baza pe un PNL puternic, care va construi o guvernare eficienta", ne-a mai spus Catalin Predoiu.

Ulterior, la sfarsitul unei sedinte a PNL, fostul ministru al Justitiei a precizat ca nu i-a cerut demisia lui Teodor Atanasiu, aratand ca proiectul liberalilor este unul la care lucreaza toti cei din partid, dar si ca dreptul la opinie este garantat, in cadrul formatiunii.

Se rupe PNL? Vechii liberali vor sa-i debarce pe PDL-isti, in frunte cu Predoiu (surse)

Intr-un articol publicat, sambata, de site-ul Stiripesurse.ro, apare inregistrarea unei discutii la varf dintre vechii liberali care s-ar pregati sa se debaraseze de colegii asimilati din fostul PDL.

Teodor Atanasiu explica declaratia in care ii face praf pe colegii din vechiul PDL

"Noi fara PD nu castigam presedintele. Ne-am tinut de nas si am facut un compromis. Altfel nu se putea. (...) Noi am facut o fuziune paritara in care noi am dat numele partidului, sigla partidului, candidatul la presedintie al partidului si ei ne-au dat sediul, locatia in care sa functionam.

Ganditi-va ca avem 28 de judete in care noi conducem in fuziunea asta paritara. Mai mult de atat nu puteam obtine. Eu va spun ca le-am dat si iluzia ca o sa aiba prim-ministru. N-o sa-l mai aiba. Va dau in scris ca nu o sa-l aiba!", le-a transmis Teodor Atanasiu liberalilor din Bistrita.

Se rupe noul PNL? Ce spun vechii democrat-liberali despre planul de epurare al lui Atanasiu

Ulterior, luni dimineata, vicepresedintele PNL a incercat sa dreaga afirmatiile facute in cadrul sedintei cu liberalii din Bistrita, potrivit carora sustine debarcarea vechilor democrat-liberali.

Atanasiu a sustinut luni ca a fost primul care a propus fuziunea dintre PNL si PDL si ca declaratiile sale au fost scoase din context. Mai mult, el a dat asigurari ca in cazul in care PNL ajunge la guvernare Catalin Predoiu va fi numit premier.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Cătălin Drulă, despre candidatura la prezidențiale: „Eu sunt natural un candidat posibil”. Care sunt obiectivele USR și Dreapta Unită pentru 2024
Cătălin Drulă, despre candidatura la prezidențiale: „Eu sunt natural un candidat posibil”. Care sunt obiectivele USR și Dreapta Unită pentru 2024
Președintele USR Cătălin Drulă a fost invitatul rubricii „Cu fața la alegători” și a vorbit despre obiectivele USR și ale Dreptei Unite pentru alegerile din 9 iunie, despre misiunea...
Cîrstoiu răspunde criticilor din ultimele zile: "Nişte lupi în haine de oaie încearcă să transforme oaia în lup"
Cîrstoiu răspunde criticilor din ultimele zile: "Nişte lupi în haine de oaie încearcă să transforme oaia în lup"
Atacat în ultimele zile atât de adversarii direcți la alegerile locale, cât și de alți politicieni, dar și de ziariști, Cătălin Cîrstoiu, candidatul susţinut de PSD şi PNL pentru...
#Catalin Predoiu declaratie Teodor Atanasiu, #Atanasiu inregistrari Predoiu, #Atanasiu PNL PDL , #PNL