Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Razboi total Ponta versus Predoiu: Premierul Fantoma si Parvenitul din mocirla

Miercuri, 07 Octombrie 2015, ora 15:58
4812 citiri
Razboi total Ponta versus Predoiu: Premierul Fantoma si Parvenitul din mocirla
Foto: Arhiva Ziare.com

Victor Ponta si prim-vicepresedintele PNL Catalin Predoiu s-au angajat miercuri intr-un nou meci al acuzatiilor, dupa ce premierul l-a ironizat pe liderul liberal care a dezmintit intentia de a candida la Primaria Capitalei.

"Ha ha:)! Premierul Fantoma 'to be elected' fuge de candidatura la Primaria Bucuresti ca 'Dracu' de tamaie'! Pai el nu vrea sa fie 'elected', ci 'plantat' de 'Sistem' cum a fost si la Calin Popescu Tariceanu sau Traian Basescu, iar acum la Klaus Iohannis!

Normal, stiind ca singura data cand a candidat in viata lui la ceva, la Buzau in 2008, cu toti banii cheltuiti atunci de Scutaru si Motreanu (trimisi in locul lui in judecata pentru asta) a luat fix o mare bataie de la Marian Ghiveciu, PSD!", a scris pe Facebook Victor Ponta.

Predoiu: Guvernul Ponta este foarte bun la coruptie si la risipa banului public

Ulterior, intr-un comunicat transmis Ziare.com, Catalin Predoiu a catalogat declaratiile lui Ponta drept "un atac imund" la adresa sa si a tinut sa "limpezeasca minciunile" sefului Guvernului.

Predoiu a precizat ca nu ii este frica de o candidatura la Primaria Capitalei. "Eu nu am 'fugit' de o astfel de candidatura, ci doar am dezmintit o falsa informatie de presa. O astfel de ipoteza nu s-a discutat pur si simplu in partid. (...) Ar fi insa o idee interesanta sa candidam impreuna la Primaria Capitalei, daca situatia va va permite", a subliniat liderul PNL.

Cat despre Marian Ghiveciu, prim-vicepresedintele PNL a spus ca "poate cetatenii l-au preferat pe dansul (...) sau poate ca au contat si 'cadourile' electorale pe care dl Ghiveciu le-a oferit: paturi, bani, purcei de lapte".

Totodata, Catalin Predoiu a mentionat ca nu are nicio legatura cu "cazurile penale" pe care le-a indicat premierul.

"Va reamintesc, insa, ca v-am oferit sa semnam impreuna o declaratie comuna prin care ne angajam sa iesim prin demisie din politica, odata declarati suspecti de DNA. Eu am semnat-o, dumneavoastra o aveti pe birou, nesemnata. Stim amandoi de ce, stie toata lumea acum", a punctat Predoiu.

Predoiu, acuzat de taierile salariale si inchiderea spitalelor

Atacurile lui Victor Ponta nu s-au oprit insa aici. Premierul l-a acuzat pe Catalin Predoiu inclusiv de inchiderea spitalelor si taierea pensiilor si salariilor.

"Dupa ce ai trecut de la PNL la Basescu si inapoi, dupa ce ai semnat toate legile prin care s-au taiat pensii si salarii, prin care s-au inchis spitale si dupa ce ai marit TVA la 24%, esti perfect pentru 'Premier to be elected' al noului PNL/PDL si al 'Sistemului'! Doamne Fereste sa traim iar 2010-2011!", a mai notat Ponta pe reteaua sociala.

Predoiu: Ponta e doctor in Schengen. Din cauza coruptiei Guvernului am ratat aderarea

In replica, Predoiu a spus ca nu intelege ce vrea sa spuna prim-ministrul prin "sistem".

"Eu am fost avocat timp de 17 ani, cu oarecare succes, si ministru tehnocrat al Justitiei (asa m-au numit altii, nu m-am proclamat eu astfel) timp de 4 ani. Din cate am auzit despre dumneavoastra, ati depus foarte mult efort pe la usile unor importanti oameni de afaceri, sefi de partide si (spun unii) chiar de servicii, ca sa parveniti si dumneavoastra ceva, pe undeva. (...) Toate actele pe care le-am semnat, atat ca avocat, cat si ca ministru, au stat si stau 'in picioare'.

Din cate am aflat, ceva hartii semnate de dumneavoastra sunt in curs de judecata penala. Trist, pentru un avocat", a detaliat prim-vicepresedintele PNL.

Predoiu a tinut sa puncteze ca nu are nicio legatura cu decizia politica a taierilor salariale. "Dumneavoastra, in schimb, aveti, pentru ca ati stat la masa care a decis anumite acorduri financiare, din care au decurs acele taieri, in calitate de om politic ce va aflati", a continua liberalul.

"Cu aceasta, am finalizat, cred, lista minciunilor dumneavoastra de astazi. Am sa adaug insa cateva lucruri. Oferiti in aceste zile o imagine foarte josnica pentru un cetatean roman. (...) Cu adevarat ne faceti de ras (...). Ati parvenit urat, si va topiti urat din politica, dle Ponta. Ce pacat ca murdariti tara noastra cu mocirla in care va complaceti!", a conchis Catalin Predoiu.

D.T.

Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei a fost comentată acid de jurnalistul Cristian Tudor Popescu, care i-a criticat dur pe președinții PSD și PNL, Marcel...
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
#Predoiu atac Ponta, #Ponta Predoiu Capitala , #PNL