Predoiu tine cu dintii de candidatura: Voi lupta pana in ultimul moment

Joi, 07 August 2014, ora 16:25 2996 citiri

Candidatul PDL la Presedintie, Catalin Predoiu, spune ca va lupta "pana in ultimul moment" pentru mandatul sau de prezidentiabil si ca spera "sa nu se supere nimeni din aceasta cauza". El precizeaza insa ca, dupa desemnarea candidatului, PDL si PNL vor lucra in echipa.

Catalin Predoiu se fereste sa spuna care sunt rezultatele sondajelor: "Nu trag cu ochiul peste umarul celor care fac sondajele, ca nu asta este ideea si oricum in opinia mea e mai putin relevant ce spun sondajele".

"Eu am incercat si continui sa duc la bun sfarsit un mandat primit din partea celor 140 de mii de colegi din PDL care m-au votat si, asa cum am promis, voi lupta pana in ultimul moment pentru acest mandat.

Sper sa nu se supere nimeni din aceasta cauza, dar mi se pare absolut fair-play si chiar obligatoriu fata de increderea si votul colegilor din PDL. Voi continua sa-mi prezint proiectele de prezidentiabil pana in momentul in care se va desemna candidatul Aliantei Crestin Liberale", a spus prim-vicepresedintele PDL, la RFI Romania.

Iohannis sau Predoiu? Alege candidatul Dreptei - Sondaj Ziare.com

Scenariul avansat de un senator PDL: Si Predoiu si Iohannis ar fi castigatori

Catalin Predoiu declara ca dupa desemnarea candidatului, PDL si PNL vor lucra in echipa: "Dupa aceea va fi vorba de o echipa, fara indoiala. Ceea ce este important este ca aceasta echipa PDL-PNL sau PNL-PDL va aduce la Cotroceni un prezidentiabil. (...) Astazi nu mai poti sa castigi, daca nu joci in echipa".

Candidatul Aliantei Crestin Liberale la Cotroceni va fi desemnat luni, 11 august. Sondajele PDL si PNL i-au evaluat pe Catalin Predoiu si Klaus Iohannis.

Citeste mai multe despre Catalin Predoiu: Voi lupta pana in ultimul moment pentru mandatul de prezidentiabil, pe RFI Romania.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News