Predoiu: Ponta si-a pierdut credibilitatea, cauta doar salvarea politica

Luni, 19 Ianuarie 2015, ora 17:03 7676 citiri
Foto: Facebook / Catalin Predoiu

Prim-vicepresedintele PNL Catalin Predoiu afirma ca premierul Victor Ponta ofera incompetenta administrativa si proasta guvernare in schimbul pacii si consensului, care ar fi doar "bilete pentru salvarea viitorului" sau de om politic.

"La schimb cu incompetenta administrativa, proasta guvernare si prabusirea economica a Romaniei, domnul Ponta ne ofera pacea si consensul politic. Victor Ponta nu mai vrea batalii politice, insa uita ca cea mai importanta batalie politica pe care a pierdut-o este aceea a credibilitatii.

In ultimii trei ani de zile, Victor Ponta a nenorocit mii de companii si de familii prin multele decizii aberante si abuzive precum taxa pe stalp, hartuirea firmelor cu ANAF, acciza la combustibil si alte 59 de noi taxe, multe luate la presiunea baronilor, care sunt si stapanii lui politici.

Pacea si consensul pe care le cauta acum domnul Ponta sunt doar biletele lui catre salvarea politica. Insa viitorul Romaniei si al romanilor nu pot face obiectul unui troc pentru salvarea viitorului politicianului Victor Ponta", a postat, luni, pe Facebook Catalin Predoiu.

Comentariul vine dupa ce premierul Victor Ponta a cerut, luni, conducerii PSD mandat pentru negocieri cu partidele pe 5 teme: legislatia financiara, revizuirea Constitutiei, sistemul electoral, Masterplanul pe Transport si legile sigurantei.

Ponta vrea consultari cu toata Opozitia - teme cruciale pentru Romania (Video)

C.B.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News