Predoiu: Ponta sa explice scandalul Negoita-Ghita. PSD e partid de asasini?

Joi, 15 Mai 2014, ora 23:01
2946 citiri
Predoiu: Ponta sa explice scandalul Negoita-Ghita. PSD e partid de asasini?

Prim-vicepresedintele PDL Catalin Predoiu i-a cerut joi premierului Victor Ponta sa clarifice de urgenta "episodul reglarii de conturi" intre Robert Negoita si Sebastian Ghita, intrebandu-l pe Ponta daca PSD s-a transformat intr-un "partid de asasini".

Catalin Predoiu a declarat joi la Iasi, intr-o conferinta de presa, ca ii cere premierului sa clarifice rapid problema reglarii de conturi din interiorul PSD, dupa ce primarul Sectorului 3, Robert Negoita, a depus plangere penala impotriva deputatului Sebastian Ghita, intrucat ar fi fost amenintat cu moartea la telefon.

"Ii cer lui Ponta sa clarifice de urgenta ce se intampla cu reglarea de conturi de tip mafiotic intre Robert Negoita si Sebastian Ghita. Ii cer sa clarifice de urgenta acest lucru, pentru ca la acest nivel politic intre oameni cu responsabilitati politice, amenintarea cu moartea sugereaza ca PSD este un partid de mafioti, gata de orice, chiar si sa atenteze la integritatea fizica si la viata unei persoane.

Dupa ce a patruns coruptia la masa guvernului, dupa ce evaziunea fiscala s-a dublat in ultimii doi ani in guvernarea Ponta, egaland bugetele sanatatii si educatiei la un loc, acum vedem ca la cel mai inalt nivel politic se fac reglari de conturi care tind catre crima, la modul propriu", a spus Catalin Predoiu.

Sebastian Ghita, acuzat de santaj si trafic de influenta

Prim-vicepresedintele PDL Catalin Predoiu a mai afirmat ca, dupa acest incident, "nu mai pare o intamplare ca un fruntas PSD de la Galati, fost prefect, a amenintat cu moartea un martor".

"Gangsterii conduc Romania din Palatul Victoria"

"Se pare ca PSD si-a infipt in panoplia de arme politice amenintarea fizica. Este grav. Ii cer lui Ponta sa faca public clarificari si sa spuna daca PSD se transforma intr-un partid de asasini. (...) Sa vina in fata tarii sa spuna: e adevarat, nu e adevarat, il dam afara pe Ghita sau il dam afara pe Negoita. Sa faca ceva si sa condamne. Este inadmisibil ca seful Guvernului sa nu condamne amenintarea cu moartea de catre fostul prefect de Galati si sa nu ia pozitie fata de o acuzatie grava din propriul partid. Spre ce fel de tara ne indreptam?", a mai spus Catalin Predoiu.

El a calificat ca incredibil faptul ca "Liviu Dragnea, ca un nas, tot de tip mafiot, a declarat ca ii strange la o discutie intre oameni" pe Robert Negoita si Sebastian Ghita.

"Gangsterii conduc Romania din Palatul Victoria. Nu se poate asa ceva", a mai precizat liderul PDL.

Primarul Sectorului 3, Robert Negoita, a depus marti, la PICCJ, o plangere penala impotriva deputatului Sebastian Ghita, dupa ce acesta l-ar fi amenintat cu moartea la telefon, edilul neoferind, la iesirea de la parchet, lamuriri despre posibilele motive ale gestului demnitarului.

Robert Negoita, plangere penala impotriva lui Sebastian Ghita: M-a amenintat cu moartea!

"Aici am o plangere penala impotriva numitului Sebastian Ghita, deputat, care acum o saptamana m-a sunat si m-a amenintat la telefon intr-un mod josnic si rusinos. M-a amenintat inclusiv cu moartea, adica o chestiune, in opinia mea, foarte grava si, din aceasta perspectiva, cred ca este de datoria mea sa dam un semnal in aceasta tara ca cu astfel de securisme si cu astfel de comportament mergem mai departe.

Este mare pacat ca un deputat in Romania, in Europa, ameninta cu moartea un primar de sector", a declarat Negoita.

Edilul Sectorului 3 a mai aratat ca justitia trebuie sa lamureasca acest caz si ca are incredere in anchetatori.

Cîrstoiu îi răsucește cuțitul în rană Gabrielei Firea: „Poate și eu aș fi trăit mai visceral ceea ce a simțit domnia sa”
Cîrstoiu îi răsucește cuțitul în rană Gabrielei Firea: „Poate și eu aș fi trăit mai visceral ceea ce a simțit domnia sa”
Candidatul alianţei PSD-PNL la Primăria Capitalei, Cătălin Cîrstoiu, a declarat vineri, într-o întâlnire cu organizaţia PSD Sector 6, că vrea să îi mulţumească personal Gabrielei...
AUR trimite un fost Secretar General al Guvernului să candideze pentru șefia unuia dintre cele mai sărace județe din România
AUR trimite un fost Secretar General al Guvernului să candideze pentru șefia unuia dintre cele mai sărace județe din România
Sorin Chelmu, fost Secretar Generla al Guvernul României, va candida la funcția de președintel al Consiliului Județean Vaslui. Originar din județul Vaslui, Chelmu și-a prezentat...
#Catalin Predoiu scandal amenintare Negoita, #Catalin Predoiu Ghita Negoita Ponta, #Catalin Predoiu PSD gandsteri asasini , #PDL