Predoiu: Nu se pune problema unui tandem intre mine si MRU la prezidentiale

Luni, 28 Aprilie 2014, ora 13:54
1827 citiri
Predoiu: Nu se pune problema unui tandem intre mine si MRU la prezidentiale

Prim-vicepresedintele PDL Catalin Predoiu a declarat, luni, ca "nu se pune problema" unui tandem intre el si Mihai Razvan Ungureanu la prezidentiale, precizand ca "orice speculatie pe marginea acestui gest normal ramane doar o speculatie".

Intrebat, inainte de sedinta BPN al PDL, daca ar face un tandem cu Mihai Razvan Ungureanu la prezidentiale si daca a renuntat la desemnarea facuta de PDL, Predoiu a raspuns:

"Ieri am fost cu fetita mea la Junii Brasovului si pe strada m-am intalnit cu domnul Ungureanu, l-am salutat civilziat. Eu cred intr-o Romanie in care oameni se saluta pe strada chiar daca au opinii politice diferite, chiar daca sunt competitori politici, cred intr-o tara normala si am facut un gest normal. Orice speculatie pe marginea acestui gest normal ramane doar o speculatie. Deci dezmint categoric o astfel de informatie, nu au avut niciun fel de discutii politice".

PDL: Nu au existat discutii politice pentru sustinerea unui alt candidat decat Predoiu

Predoiu a mai spus ca nu a fost la Brasov ca sa faca politica si ca orice cetatean pentru a participa la o manifestare "foarte frumoasa".

"Nu se pune problema unui astfel de tandem", a adaugat Predoiu, mentionand ca niciodata cu nimeni nu s-a discutat pe aceasta tema.

Predoiu a aratat ca a fost desemnat candidatul PDL pentru prezidentiale printr-o campanie interna a partidului, 130.000 de membri ai PDL dandu-si votul pentru aceasta candidatura. "Asa ceva nu lasa loc de intepretari sau de jocuri sau speculatii. E o chestiune serioasa si nu am de gand sa glumesc pe seama ei, nu-i voi dezamagi pe cei care si-au pus increderea si in mine si mi-au dat acest mandat", a adaugat Predoiu.

De asemenea, presedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat, luni, ca zvonurile privind un posibil tandem Predoiu-Ungureanu "sunt soparle de campanie", aratand ca PDL este un partid serios, care si-a desemnat candidatul la prezidentiale prin alegeri interne.

"Copilarii, nu este vorba de nicio intelegere, PDL este un partid serios care si-a desemnat candidatul prin alegeri interne la care au participat peste 200.000 de oameni membri de partid. Deci avem candidat, il sustinem, sustinem chiar si in aceasta campanie electorala unde intalnim zilnic in foarte multe localitati cu mii de oameni. Deci el eeste candidatul nostru si sunt soparle de campanie ca sa le spun asa", a spus Vasile Blaga raspunzand la o intrebare pe aceasta tema.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Cazul primarului din comuna Spermezeu, cercetat penal după ce a agresat fizic un cetăţean, în luna februarie, va fi discutat în forurile de conducere ale PNL Bistriţa-Năsăud, a declarat...
#Catalin Predoiu prezidentiale, #PDL prezidentiale, #MRU prezidantiale , #PDL
Comentarii
Poza MacGigi
MacGigi
rank 5
Poza conti
conti
rank 5
Nu se pune problema unui tandem intre mine si MRU