Predoiu, multumit de mitingul din Parcul Izvor: Il pot califica ca unul bun, tinand cont de ploaie

Miercuri, 30 Septembrie 2015, ora 17:04
1378 citiri
Predoiu, multumit de mitingul din Parcul Izvor: Il pot califica ca unul bun, tinand cont de ploaie
Foto: Facebook / PNL

Prim-vicepresedintele PNL Catalin Predoiu a sustinut, miercuri, ca mitingul liberalilor organizat in Parcul Izvor cu ocazia motiunii de cenzura a fost unul bun, tinand cont ca s-a desfasurat in conditii de ploaie.

"Un miting tinut pe o ploaie severa, timp de doua ore si jumatate, la capatul caruia in piata erau inca mii de oameni, pe parcursul caruia s-a vorbit permanent, au fost permanent discursuri ale colegilor, s-a marcat ceea ce voiam sa marcam, respectiv un protest ferm al partidului fata de toti sustinatorii premierului Ponta. Eu il pot califica ca un miting bun, tinand cont de conditiile in care s-a desfasurat", a afirmat Predoiu, intr-o conferinta de presa sustinuta la Parlament.

Predoiu invita la mitingul PNL contra Guvernului: Sa dam putin politetea de-o parte

El sustine ca, potrivit estimarilor pe tabel de prezenta, au fost prezenti 9.000 de oameni.

"Potrivit estimarilor pe tabel de prezenta analizate in sedinta care a urmat mitingului si motiunii a rezultat ca organizatiile au deplasat la Bucuresti 9.000 de oameni. Faptul ca pe parcurs datorita conditiilor meteo unii dintre ei au parasit mitingul nu schimba aceasta situatie. Deplasat la miting a fost un efectiv de 9.000 de oameni pe tabel de prezenta, prezentat de organizatii", a punctat Predoiu.

Motiunea a picat, mitingul Opozitiei s-a topit in ploaie. Ponta: La treaba ca sunt multe de facut si PNL nu e in stare!

Acesta a precizat ca "in ceea ce priveste discutii insotite de aratari cu degetul in partid" nu a fost martor la niciuna dintre ele.

"A fost o sedinta, ieri, care a avut loc dupa motiune, extrem de constructiva si substantiala. S-au discutat nu atat chestiunile de organizat, cat problemele de strategie politica, intr-un mod laudabil", a spus Predoiu.

Fotografia zilei: Mitingul umbrelelor

Rugat sa comenteze anumite imagini in care nu isi tinea singur umbrela, Predoiu a dezmintit categoric, adaugand ca "nu e nicio problema intre el si ploaie".

"Am vazut pozele. Nu e vorba ca nu imi tin singur umbrela, eu nu am avut umbrela in piata. Am fost prezent fara umbrela. Acolo a fost o padure de umbrele. (...) Deci, nu mi-a tinut nimeni umbrela, pur si simplu am stat acolo fara sa am o umbrela. Faptul ca ele (umbrelele - n.red.) erau unele langa altele si multi dintre noi erau acoperiti partial sau total de umbrela unui coleg sau a altuia nu inseamna ca cineva mi-a tinut umbrela.

Acest lucru se poate verifica urmarind imaginile pe camera, cand m-am deplasat dintr-un loc in altul, am fost la cadru la una dintre televiziuni nu a fost nimeni care sa ma insoteasca cu umbrela sau sa ma protejeze de ploaie. Nu e nicio problema intre mine si ploaie. Sa stiti ca am mai stat in ploaie si este un sentiment placut. Dezmint categoric", a declarat Predoiu.

Moartea unui om politic - pomenirea și lecțiile acesteia. Partea I: de ce trebuie să (ne) criticăm liderii?
Moartea unui om politic - pomenirea și lecțiile acesteia. Partea I: de ce trebuie să (ne) criticăm liderii?
Acum la mine e noapte târziu, dar calendaristic ziua de 27 martie a început deja. Când domniile voastre (sau majoritatea) veți citi acest articol (în două părți), peste cea de-a 29-a zi a...
Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
România intră în spațiul Schengen doar pe cale maritimă și aeriană, la finalul lunii martie 2024. Aderarea va stimula turismul și comerțul și va consolida piața internă. Pe de altă...
#Predoiu miting PNL motiune, #Predoiu umbrela miting Izvor , #PNL