Predoiu, lui Ponta: Spre deosebire de tine, sarpele are demnitate. L-ai barfit pe Nastase pe la toate colturile

Miercuri, 27 Mai 2015, ora 13:47
5468 citiri
Predoiu, lui Ponta: Spre deosebire de tine, sarpele are demnitate. L-ai barfit pe Nastase pe la toate colturile

Liberalul Catalin Predoiu ii raspunde premierului Victor Ponta, dupa atacul acestuia, sustinand ca "mizerabil e sa furi intelectual, sa te impaunezi cu munca altuia" si ca presedintele PSD "l-a barfit pe la toate colturile" pe Adrian Nastase.

"Fara sa ma numeasca, dar trimitand indubitabil la persoana mea, Ponta ma face 'mizerabil' pentru ca l-am atacat pe Tariceanu care 'm-a facut ministru'. Eu ii spun direct lui Ponta: mizerabil e sa furi intelectual, sa te impaunezi cu munca altuia, sa iti minti propriul popor.

Fireste ca nu poti intelege, Ponta, cum poti sa iti critici direct un fost coleg, pentru ca tu nu ai valori, opinii si principii! Cand e sa ai opinii si sa votezi ca deputat, te dai premier. Cand e sa ai opinii si sa decizi ca premier, te dai deputat!

Eu il critic pe Tariceanu pentru ca nu face bine ce face si este si aceasta o forma de respect, Ponta! Tu nu l-ai criticat niciodata deschis pe Nastase, in schimb l-ai barfit pe la toate colturile si l-ai sapat pana la capat, Ponta! Spre deosebire de tine, Ponta, sarpele e o vietuitoare cu demnitate: are totusi o coloana vertebrala, chiar daca foarte flexibila!", scrie pe Facebook Catalin Predoiu

Ponta, despre scrisoarea lui Tariceanu: E o batalie a liberalilor pe care Tariceanu o poarta elegant (Video)

Prim-ministrul Victor Ponta l-a atacat, miercuri, pe fostul ministru al Justitiei Catalin Predoiu, pentru comentariile sale referitoare la demersul lui Tariceanu. Predoiu spusese anterior despre presedintele Senatului ca este "servitor al mafiei, angajat la Ponta si PSD".

"Sa vad un individ, pe care Calin Popescu Tariceanu l-a pus ministru, injurandu-l mai ceva ca la stadion e o surpriza. E o batalie intre liberali si PDL-isti si dvs. care, sigur, asistati si o incurajati", le-a mai spus Ponta jurnalistilor.

Catalin Predoiu a reactionat si la afirmatia lui Ponta ca Tariceanu "l-a pus ministru": "Cat despre 'facerea ministrilor', sunt convins, Ponta, ca Tariceanu nu m-ar fi propus ministru, daca as fi fost un plagiator".

"Nu te amesteca in chestiunea asta, Ponta, si nu-ti face griji, Tariceanu pe care l-am atacat ieri macar a avut o meserie si o afacere, lucruri care-ti vor fi intotdeauna peste mana!", adauga Predoiu.

Lui Tariceanu i se cere sa plece, dupa ce a cerut demiterea lui Kovesi: "Un servitor al mafiei, angajat de Ponta"

Tariceanu, scrisoare catre Iohannis: Ii cere sa le demita pe Kovesi si Livia Stanciu (Video)

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a cerut marti demiterea Liviei Stanciu, sefa Inaltei Curti de Casatie si Justitie (ICCJ), si a Laurei Codruta Kovesi, procurorul-sef al DNA.

Tariceanu, alaturi de mai multi senatori, i-au transmis o scrisoare deschisa presedintelui Klaus Iohannis, in care solicita ca Stanciu si Kovesi sa plece din fruntea celor doua institutii judiciare.

In documentul citat, senatorii vorbesc despre cazul femeii acuzate ca a santajat-o pe sefa Inaltei Curti si care a stat in arest preventiv timp de sase luni, inainte ca judecatorii de la Curtea de Apel Bucuresti sa decida ca este nevinovata si sa o achite.

F.N.

România a depășit 1.091 km de autostradă şi drum expres în circulaţie. Anunțul ministrului Transporturilor despre viitoarele proiecte
România a depășit 1.091 km de autostradă şi drum expres în circulaţie. Anunțul ministrului Transporturilor despre viitoarele proiecte
Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a anunțat joi, 28 martie, că sunt implementate - proiectare şi execuţie contracte pentru construirea a încă 729 km de drum de mare viteză....
Nicușor Dan: ”Într-o țară civilizată, Ştefan Dumitraşcu și domnii Greblă şi Hopincă ar trebui să fie azi în pușcărie”
Nicușor Dan: ”Într-o țară civilizată, Ştefan Dumitraşcu și domnii Greblă şi Hopincă ar trebui să fie azi în pușcărie”
Primarul Capitalei, Nicuşor Dan, a enumerat joi, 28 martie, câteva persoane despre care consideră că „într-o ţară civilizată ar trebui să fie azi în puşcărie. „Eu am precizat azi...
#Predoiu atac Ponta, #Predoiu Ponta sarpe, #Predoiu Ponta barfit Nastase, #Ponta atac Predoiu , #PNL