Predoiu intrebat daca ar renunta la calitatea de prezidentiabil: Nu am venit cu ea in buzunar

Duminica, 18 Mai 2014, ora 08:36
1617 citiri
Predoiu intrebat daca ar renunta la calitatea de prezidentiabil: Nu am venit cu ea in buzunar

Candidatul PDL pentru Presedintia Romaniei, Catalin Predoiu, a afirmat sambata, intrebat daca ar renunta la calitatea de prezidentiabil in favoarea lui Crin Antonescu, ca nu a venit in PDL "cu aceasta calitate in buzunar" si nu poate dispune de ea dupa bunul sau plac.

Prezent, sambata, la Ploiesti, unde a participat la un miting electoral al PDL, Catalin Predoiu a afirmat, intrebat daca ar renunta la candidatura sa la Presedintia Romaniei in favoarea lui Crin Antonescu pentru ca dreapta sa poata castiga alegerile, ca nu poate dispune de acest lucru dupa bunul sau plac.

"Nu am venit in partid cu aceasta calitate in buzunar ca sa pot dispune de ea dupa bunul meu plac. E vorba de o candidatura rezultata din alegeri interne, in urma unui vot democratic in PDL. (...) Mai departe, va depinde foarte mult de modul in care fiecare dintre candidati isi va arata capacitatea de crestere, astfel incat la momentul alegerilor sa fie in cea mai buna forma si maxim de potential ca sa il invinga pe candidatul stangii, foarte probabil pe domnul Ponta", a spus Catalin Predoiu.

Prim-vicepresedintele PDL l-a criticat pe liderul PNL, Crin Antonescu, spunand ca nu a demonstrat nimic, nici in ultima perioada, nici cat a fost la putere.

"Domnul Antonescu nu a demonstrat nimic nici in ultima perioada, nici cat timp a fost la butoanele puterii. Romania are nevoie de experienta si profesionala, pentru ca nu poti sa ridici Romania fara mediul privat, fara sa il intelegi, dar si de o experienta in activitatea publica, o experienta care sa fi lasat in urma proiecte incheiate. Eu am venit la Ministerul Justitiei si am spus ca fac patru legi, patru coduri, am plecat si am lasat 18 legi, patru rapoarte pozitive si o reputatie complet restabilita a sistemului judiciar si a justitiei si in tara si in strainatate. Impreuna cu PDL sunt convins ca vom reusi sa facem o constructie serioasa pe partea dreapta care sa ne propulseze la Cotroceni", a afirmat Catalin Predoiu.

Referindu-se la PNL, liderul PDL a spus ca acest partid "resimte socul" iesirii de la guvernare si ca acest lucru se vede in actiunile formatiunii.

"Un partid care iese dintr-o guvernare rusinoasa si de esec totala alaturi de PSD, PNL in speta, este inevitabil sa nu resimta acest soc si cred ca se poate vedea cu ochiul liber in campanie. Pe unde am fost, nu prea i-am vazut. Nu am vazut nici mesaje coerente, nici actiuni politice si intalniri cu electoratul", a spus Catalin Predoiu.

„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
Discuţiile despre candidaţii la alegerile prezidenţiale vor avea loc, între PNL şi PSD, după alegerile din data de 9 iunie, declara liderul liberal Nicolae Ciucă. Ciucă admite că, dacă...
Cum exploatează Piedone strategia „omului din popor”. Politolog: ”Dejunul cu muncitori este de manual”
Cum exploatează Piedone strategia „omului din popor”. Politolog: ”Dejunul cu muncitori este de manual”
Primarul de la Sectorul 5, Cristian Popescu Piedone, este cotat cel mai bine în majoritatea sondajelor de opinie pentru a câștiga Primăria Capitalei. El este văzut adesea „pe teren”,...
#Catalin Predoiu candidat prezidentiale PDL, #alegeri prezidentiale 2014 , #PDL