Predoiu: Injectia de responsabilitate din 16 noiembrie va produce efecte

Sambata, 03 Ianuarie 2015, ora 17:05 5549 citiri

Prim-vicepresedintele PNL Catalin Predoiu a spus ca nu exista tensiuni intre el si presedintele Klaus Iohannis si a comentat posibilitatea intrarii rapide la guvernare a formatiunii sale.

Catalin Predoiu a vorbit despre perioada de dupa ce Iohannis a fost desemnat candidatul ACL la prezidentiale.

"N-a existat tensiune intre mine si domnul presedinte Iohannis nici la momentul in care dansul nu era nici macar candidat, cum nu exista nici acum. Ultimele dialoguri pe care le-am avut au fost in sensul de a ne concentra fiecare pe ce avem de facut. Nu este un subiect", a spus Catalin Predoiu, la Adevarul Live.

Predoiu: Avem mandat sa nimicim Guvernul Ponta. Cum vede PNL lista de ministri

Totodata, intrebat daca ar fi bine ca PNL sa intre repede la guvernare, fostul ministru al Justitiei a subliniat: "Trebuie sa definim ce inseamna repede".

"Suntem in ceasul al 12-lea si trebuie sa dam Romaniei o guvernare de secol XXI, care sa produca o rupere de ritm, nu doar sa bifeze niste casute. (...)

Nimeni nu spune ca maine se poate produce o schimbare politica majora in Romania. O schimbare trebuie pregatita cu atentie. Romania are nevoie de o guvernare profesionista, iar acest lucru cere timp. Haideti sa nu ne crispam. Injectia de responsabilitate din 16 noiembrie va produce efecte", a mentionat Catalin Predoiu.

Vorbind despre actualul Guvern Victor Ponta, prim-vicepresedintele PNL a mai precizat ca acesta "ar trebui sa munceasca de doua ori mai mult fata de orice alt guvern pentru ca are o problema de credibilitate".

Nu in ultimul rand, intrebat daca va pastra si vreun ministru PSD, in cazul ajungerii la guvernare, fostul ministru al Justitiei a explicat: "Nu trebuie sa mai punem culoarea politica inainte de orice. Trebuie sa punem competenta".

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News
Comentarii