Predoiu: In ziua inundatiilor, Ponta a plecat sa fie aplaudat ca un nord-coreean

Joi, 31 Iulie 2014, ora 17:45 1591 citiri

Prim-vicepresedintele PDL Catalin Predoiu sustine ca prim-ministrul Victor Ponta ar trebui sa-si dea demisia din functie, deoarece, marti, cand au fost inundatii, "a plecat sa fie aplaudat ca un nord-coreean".

"Faptul ca te filmezi din toate unghiurile este o incercare de a acoperi gafa teribila participand la acea intalnire de tip nord-coreean in care si-a anuntat candidatura", a afirmat Predoiu, intr-un interviu acordat Evenimentului Zilei, facand referire la faptul ca premierul si-a oficializat candidatura la prezidentiale in aceeasi dupa-amiaza in care a vizitat zonele afectate de inundatii.

De asemenea, fostul ministru al Justitiei spune despre conduita premierului si a echipei sale ca este "un joc de imagine".

"Domnul Ponta se face ca munceste, era suficient sa dea un comunicat. (...) A fost o dovada de cinism. Domnul Ponta trebuia sa-si lase colegii sa faca sedinta", a spus Catalin Predoiu.

Ponta intra in cursa pentru Cotroceni: Aicea eu sa mor as vrea, aicea vreau eu sa traiesc!

Predoiu: Sondajele despre prezidentiabilul PDL-PNL trebuie reluate o data pe luna

Acesta a comentat si demisia sefului Apelor Romane, Vasilie Pintilie, afirmand ca "trebuia sa plece si domnul Ponta, pentru ca in ziua inundatiilor a plecat sa fie aplaudat ca un nord-coreean".

"Demiterea nu sterge cinismul domnului Ponta, care dupa ce s-a filmat, a dat fuga cu pantofii lustruiti in mijlocul aplaudacilor", a mai spus prim-vicepresedintele PDL.

Romania, sub puhoaie: PSD il lauda pe Ponta: A aratat ca un viitor presedinte

Predoiu: Ponta preda oficial stafeta baronilor odata cu anuntul privind candidatura

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News