Predoiu ii da replica lui Tariceanu: Daca nu il opream, era inregistrat langa Vlasov

Duminica, 01 Martie 2015, ora 19:12 7761 citiri
Foto: Facebook/Catalin Predoiu

Prim-vicepresedintele PNL Catalin Predoiu a reactionat, duminica dupa-amiaza, dupa ce Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a criticat noul program de guvernare lansat, sambata de PNL.

Tariceanu a sustinut ca noul program e "o compilatie, fara viziune si fara o perspectiva liberala autentica". Comentariile sale l-au deranjat pe Catalin Predoiu, care a reactionat pe o retea de socializare.

Tariceanu ataca programul de guvernare al PNL: Au aruncat bomba si acum se dau genisti

"Dl Tariceanu declara ca am fost corect in Guvernul sau, dar nu isi asuma ce-am facut in Guvernul Boc. Atat am de spus: sa stea linistit, eu nu am intrat in politica pentru bani, iar in ceea ce-l priveste, daca nu il opream in Guvern, in 2008, sa cedeze gratis Registrul Comertului dlui Vlasov, era astazi inregistrat langa dl Vlasov", scris pe Facebook Catalin Predoiu.

Amintim ca fostul presedinte al Camerei de Comert, Mihail Vlasov, este condamnat la patru ani de inchisoare cu executare pentru trafic de influenta, decizia nefiind, insa, definitiva.

Si Tariceanu a venit cu o replica: "sa-i fie rusine domnului Predoiu cand spune lucrurile acestea".

"Registrul comertului a functionat bine si merci pe langa Camera de Comert si daca ar fi trecut la Camera de Comert nu vad care era problema pentru ca era acolo domnul Vlasov. Dl Vlasov nu are decat sa plateasca pentru ceea ce a facut", a spus Tariceanu, la Romania Tv.

A.G.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News