Predoiu ii cere lui Ponta sa propuna alti ministri: Nu pot fi toti romanii ginerii sau finii cuiva

Duminica, 03 August 2014, ora 15:02
2708 citiri
Predoiu ii cere lui Ponta sa propuna alti ministri: Nu pot fi toti romanii ginerii sau finii cuiva

Vicepresedintele PDL Catalin Predoiu i-a cerut premierului Victor Ponta, intr-o scrisoare deschisa transmisa duminica, sa propuna ministri "cu merite profesionale incontestabile".

Apelul lui Catalin Predoiu vine dupa ce presedintele Traian Basescu s-a arata nemultumit de propunerile lui Ponta pentru Ministerul Culturii si Buget, respectiv Rozalia Biro si Claudiu Manda, si in contextul in care PNL a acuzat ca acesta din urma este fiul sefului Camerei Deputatilor Valeriu Zgonea.

PNL ii cere lui Ponta sa retraga nominalizarea lui Manda: E finul lui Zgonea

"Prin nominalizarile dumneavoastra demonstrati ca, atat timp cat veti mai fi in fruntea tarii, valorile nu au sanse. Tinerii care si-au construit o cariera valoroasa urmand temeinic o scoala si bazandu-se exclusiv pe propria munca sunt dati la o parte. Domnule Ponta, nu pot fi toti romanii ginerii sau finii cuiva sus-pus, asa cum sunteti dumneavoastra sau cum e domnul Manda!", a precizat Predoiu in scrisoarea remisa Ziare.com.

Totusi, premierul Victor Ponta a declarat, vineri, intr-o interventie telefonica la Antena 3, ca isi mentine propunerile pe care le-a facut pentru Ministerul Culturii si pentru Buget.

Ponta tine cu dintii de propunerile pentru Cultura si Buget: Nu fac alte nominalizari

Nemultumirile lui Traian Basescu

Anterior, presedintele Traian Basescu a declarat, de la Cotroceni, ca nu este de acord cu propunerile pe care Ponta le-a facut pentru functiile de ministru al Culturii, respectiv de ministru delegat pentru Buget, precizand insa ca nu a respins aceste nominalizari.

In schimb, seful statului i-a cerut premierului sa faca alte nominalizari, pana marti sau miercuri, aratand care sunt nemultumirile sale legate de fiecare dintre cele doua persoane propuse.

Basescu nu vrea ministrii lui Ponta si face glume cu calul biped

Vorbind despre Rozalia Biro, nominalizarea pentru ministrul Culturii, Traian Basescu a amintit despre confuzia facuta de aceasta, care a fost intrebata in urma cu cativa ani despre "copiii bipezi" din Oradea, pe care i-a confundat cu copiii cersetori.

De asemenea, despre Claudiu Manda, seful statului a subliniat ca cea mai importanta experienta a sa este cea de director la Casa de Cultura a Studentilor din Craiova si a spus ca isi imagineaza cum ar arata o discutie a ministrului Finantelor, Ioana Petrescu, si a lui Claudiu Manda, cu o delegatie a FMI, UE si Banca Mondiala.

D.T.

Respect, d-le Cîrstoiu: "un medic nu abandonează niciodată"! Câți antreprenori gândesc la fel?
Respect, d-le Cîrstoiu: "un medic nu abandonează niciodată"! Câți antreprenori gândesc la fel?
Nu l-am cunoscut niciodata pe medicul Cirstoiu, nu am avut nicio legatura ce el. In schimb, ca si voi, am avut ocazia sa-l vad la lucru pe scena politica damboviteana. Dupa parerea mea, responsabil...
Fenomene fără precedent în istoria alegerilor. Politolog: „Vom vedea niște scoruri foarte interesante"
Fenomene fără precedent în istoria alegerilor. Politolog: „Vom vedea niște scoruri foarte interesante"
Se anunță o prezență-record la alegerile europarlamentare, programate pentru 9 iunie 2024. Fenomenul a fost explicat de către politologul Andrei Țăranu, într-un interviu pentru Ziare.com....
#Predoiu ministri Ponta, #Predoiu scrisoare Ponta, #Predoiu fini gineri Ponta , #PDL
Comentarii
Poza DR.STRANGELOVE
DR.STRANGELOVE
rank 5
Cred ca are Ponta rude sa umple 3 guverne.
Poza un cetatean european
un cetatean european
rank 5
Ma scirbeste tot mai mult ceea ce tot spune acest mizerabil Predoiu.