Predoiu: Dupa familia Ceausescu si Ponta, avem acum familia Manescu

Duminica, 25 August 2013, ora 20:115233 citiri
Predoiu: Dupa familia Ceausescu si Ponta, avem acum familia Manescu

Prim-vicepresedintele PDL Catalin Predoiu comenteaza nominalizarea europarlamentarului PNL Ramona Manescu, sotia primarului liberal al sectorului 6, Rares Manescu, pentru functia de ministru al Transporturilor.

Democrat-liberalul anunta o noua familie in politica romaneasca, dand exemplul precedentelor familii Ceausescu si Ponta.

"Alianta corupta USL transforma Romania intr-o tara bananiera. Dupa familia Ceausescu, familia Ponta, avem acum familia Manescu. Partidele din USL devin anexele unor privilegiati", scrie Catalin Predoiu, pe contul sau de Facebook.

Unul dintre comentatori ii aminteste fostului ministru al Justitiei de familia Basescu, in timp ce un altul scrie despre familiile Antonescu si Mitrea.

Liderii PNL i-au pasat lui Ponta decizia privind noul sef de la Transporturi. Premierul a ales

Liderii PNL au hotarat, duminica, dupa trei ore de discutii, sa il lase pe Victor Ponta sa decida pe cine va nominaliza pentru sefia Ministerului Transporturilor.

BPN al PNL, reunit la Palatul Parlamentului, a votat in unanimitate trimiterea a doua propuneri pentru sefia Transporturilor catre premierul Victor Ponta: Nini Sapunaru si europarlamentarul Ramona Manescu.

La mai putin de jumatate de ora de la anuntul public al liberalilor, Victor Ponta a spus ca este de acord cu Ramona Manescu si va trimite propunerea presedintelui Traian Basescu.

F.N.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News