Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Predoiu ataca purtatorul de cuvant al Guvernului: Cum e posibil sa mai fie in functie?

Vineri, 29 August 2014, ora 08:41
2371 citiri
Predoiu ataca purtatorul de cuvant al Guvernului: Cum e posibil sa mai fie in functie?

Prim-vicepresedintele PDL, Catalin Predoiu, l-a atacat dur pe purtatorul de cuvant al Guvernului, Mirel Palada. Acesta a anuntat joi ca aeronava premierului Victor Ponta nu a primit drept de survol in spatiul aerian al Federatiei Ruse, insa a retractat ulterior aceasta afirmatie.

"Astazi, Guvernul Ponta, prin consilierul primului-ministru, domnul Mirel Palada, a declarat ca aeronava premierului Victor Ponta nu a primit drept de survol in spatiul aerian al Federatiei Ruse. In cadrul conferintei de presa pe care am sustinut-o la sediul Aliantei Crestin Liberale (PNL - PDL) am cerut oficial premierului Ponta sa confirme sau sa infirme aceasta informatie. La cateva minute dupa formularea interpelarii, consilierul primului-ministru, domnul Mirel Palada, a declarat ca a facut o greseala si a retractat informatia, dovedita astfel falsa", a spus Catalin Predoiu, potrivit Realitatea Tv.

"Aceasta aparenta gafa, de fapt o incercare de manipulare a opiniei publice, demonstreaza o data in plus incompetenta si iresponsabilitatea guvernului Ponta", crede Predoiu.

Rusia nu permite aeronavei lui Ponta sa treaca prin spatiul sau aerian

"Ca si cand nu era de ajuns ca Guvernul Ponta a fost si este incapabil sa amelioreze relatiile Romaniei cu Federatia Rusa, relatii aflate mult sub potentialul lor, declaratiile iresponsabile ale domnului Mirel Palada risca sa deterioreze si mai mult aceste relatii. Cum este posibil ca un consilier al premierului Ponta sa faca o astfel de declaratie, care nu numai ca ar putea manipula opinia publica, dar este de natura sa constituie o provocare la adresa unui stat cu care Romania trebuie sa aiba o relatie normala, in baza respectului intereselor reciproce?", a continuat oficialul PDL.

Pentru Predoiu este inacceptabil ca Palada continua sa fie platit din bani publici, in timp ce comite astfel de gafe: "Este limpede ca nivelul inacceptabil de scazut al competentei si responsabilitatii la nivelul aparatului Primului-Ministru pun in pericol relatia Romaniei cu Federatia Rusa si interesele noastre strategice. De asemenea, cum este posibil ca domnul Mirel Palada sa mai fie in functie inca la aceasta ora, platit fiind din banii cetatenilor romani, ale caror interese le afecteaza prin declaratiile sale?".

"Interesele Romaniei nu pot fi garantate atat timp cat la Palatul Victoria se vor afla premierul Victor Ponta si echipa sa. Relatiile Romaniei cu partenerii strategici si aliatii sai nu pot fi dezvoltate de premierul Victor Ponta. Relatia Romaniei cu Federatia Rusa nu poate fi dezvoltata de premierul Victor Ponta. Premierul Victor Ponta ramane o vulnerabilitate si un pericol pentru Romania", a incheiat Catalin Predoiu.

Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
BEC vine în sprijinul PSD și PNL. Decizia surpriză care le permite să aibă candidați separați la Primăria Capitalei
BEC vine în sprijinul PSD și PNL. Decizia surpriză care le permite să aibă candidați separați la Primăria Capitalei
Biroul Electoral Central (BEC) a adoptat miercuri, 24 aprilie, o hotărâre prin care permite desființarea unei alianțe electorale până la data de 26 aprilie,astfel că PSD și PNL vor putea...
#Predoiu atac Palada, #Predoiu Mirel Palada functie , #PDL