PNL nu exclude o alianta cu Basescu pentru Bucuresti

Luni, 07 Martie 2016, ora 15:40
3819 citiri
PNL nu exclude o alianta cu Basescu pentru Bucuresti
Foto: Arhiva Ziare.com

Presedintele PNL Bucuresti, Catalin Predoiu, a declarat, luni, ca apelul sau catre o alianta a fortelor de dreapta pentru castigarea Bucurestiului nu exclude formatiunea condusa de Traian Basescu si nici alte partide de dreapta.

"Nu am exclus pe nimeni in demersul pe care mi l-am asumat din punct de vedere personal. Ceea ce ma intereseaza este sa maximizez sansele bucurestenilor de a avea un alt primar si o alta administratie decat PSD", a explicat presedintele PNL Bucuresti, Catalin Predoiu, aratand ca nu a discutat, pana acum, nici cu Traian Basescu, nici cu Monica Macovei si ca ramane de vazut in ce masura apelul sau lansat duminica seara, la un post de televiziune, se va formaliza.

Liderul liberal a afirmat ca dreapta politica se afla in situatia in care s-a aflat in turul al doilea al alegerilor prezidentiale.

"Practic, la aceste alegeri locale, in mod particular in Bucuresti ne aflam in situatia in care ne-am aflat in turul al doilea al alegerilor prezidentiale, situatia in care cerem cetatenilor un vot util pentru a invinge PSD. Cred ca este o dovada de generozitate politica sa intinzi mana catre toate fortele de centru dreapta si sa discuti pentru a gasi cea mai buna solutie", a mai spus Predoiu.

Intrebat care va fi decizia sa daca celelalte partide de dreapta vor refuza sa il sustina pe Ludovic Orban in cursa pentru Primaria Bucuresti, presedintele PNL Bucuresti a spus ca nu vede "alt candidat mai bun ca Ludovic Orban, insa este prematura orice detaliere a acestei chestiuni".

Predoiu: Vreau sa vad si eu cum Nicusor Dan crede ca va castiga Primaria Capitalei

La randul sau, Ludovic Orban a sustinut ca nu este implicat in procesul de negociere si ca va castiga Primaria Bucuresti in calitate de candidat al PNL.

"Eu sunt candidatul PNL si voi castiga Primaria Bucuresti in calitate de candidat al PNL. Nu sunt implicat in nicio negociere politica. Sigur ca mi-as dori ca orice locuitor al Bucurestiului care s-a saturat de administratia PSD sa ma sustina", a raspuns Orban, intrebat daca ar refuza sustinerea Miscarii Populare sau a M10.

Declaratiile lui Predoiu vin in contextul in care copresedintele PNL Alina Gorghiu a exclus in mod public de mai multe ori o colaborare cu partidul condus de Traian Basescu.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Catalin Predoiu aliante primaria Bucuresti, #PNL aliante primarie Bucuresti, #PNL alianta Miscarea Populara, #PNL alianta Basescu primarie Capitala , #PNL