Paleologu: Conducerea PNL a luat o scatoalca de zile mari; Predoiu, o solutie rezonabila

Joi, 21 Aprilie 2016, ora 11:42 2058 citiri
Foto: Facebook / Theodor Paleologu

Candidatura lui Catalin Predoiu la Primaria Capitalei este "o solutie rezonabila in context", dar "impresia de ansamblu e una catastrofala", comenteaza deputatul liberal Theodor Paleologu.

"Sigur, eu as fi preferat ca intreaga dreapta sa aiba un candidat unic, dar Catalin Predoiu e o solutie rezonabila. Din punctul meu de vedere, este singurul dintre liderii mai vizibili, cu care se poate discuta, e singurul care a luat cu adevarat in calcul o discutie cu Nicusor Dan", a declarat Paleologu la RFI Romania.

"Problema e ca impresia de ansamblu e una catastrofala. Felul in care e tratata problema alegerilor locale in Bucuresti de luni de zile ofera un spectacol dezolant (...). Eu ma ingrozesc la ideea ca aceiasi oameni care au dus la aceasta situatie, aceiasi oameni care ne-au spus pana ieri ca Marian Munteanu e o idee nemaipomenita, aceiasi oameni vor face listele la alegerile parlamentare. Ma ingrozesc la ideea asta, efectiv", a continuat deputatul liberal.

PNL, a 4-a oara-i cu noroc? Predoiu renunta la titlul de premier din umbra si devine candidat de nevoie

Predoiu, noul candidat al PNL, vrea tandem cu Ciucu pentru Primaria Bucurestiului. Ce raspuns a primit - UPDATE

Parlamentarul crede ca liderii PNL au luat "o scatoalca de zile mari": "Doamna Gorghiu ne-a spus ieri ca de fapt solutia Marian Munteanu fusese geniala, perfecta, dar ca domnul Munteanu a ales el, de capul lui, sa se retraga, desi era cel mai bun, desi putea castiga cu peste 50% si alte baliverne de genul asta. Or e absolut evident pentru oricine, conducerea partidului a luat o scatoalca de zile mari".

Citeste mai multe despre Paleologu la RFI: Conducerea PNL a luat o scatoalca de zile mari; Predoiu, o solutie rezonabila pe site-ul RFI Romania.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News