Declaratie de presa Catalin Predoiu, prim-vicepresedinte PDL: Dr. Ponta - "asasin economic"

Vineri, 22 August 2014, ora 18:28
1718 citiri
Declaratie de presa Catalin Predoiu, prim-vicepresedinte PDL: Dr. Ponta - "asasin economic"

Dr. Victor Ponta a lansat din nou, printr-o declaratie de presa, teza luptei impotriva "regimului Basescu". In acest fel, dr. Ponta incearca sa deturneze atentia de la pachetul de probleme create de propria guvernare.

In fapt, de doi ani si mai bine suntem in plin regim Ponta. Dr. Ponta este premier din 2012, sprijinit succesiv de majoritati extrem de solide.

Acest regim Ponta a inceput prin incalcari grave ale principiilor democratice in vara lui 2012, a continuat prin atacuri la independenta Justitiei, esecul admiterii in spatiul Schengen si compromiterea Raportului de tara pe Justitie (Raportul Comisiei Europene privind Mecanismul de Cooperare si Verificare - MCV).

Dr. Ponta a umplut guvernele si agentiile sale cu suspecti de coruptie, care au fost ulterior condamnati si incarcerati, facand de ras Romania.

Dr. Ponta a crescut somajul si a generat falimente, rezultatul fiind intrarea economiei in recesiune. Dr. Ponta a asasinat economia romaneasca. Dr. Ponta este, de fapt, un "asasin economic".

In prezent, dr. Ponta blocheaza investitiile straine, in special cele occidentale, in Romania, pentru a favoriza intrarea capitalului chinez in Romania. In acest fel, urmeaza linia deschisa de profesorul sau, dr. Adrian Nastase, pasionat de "sinologie politica".

Palmaresul regimului Ponta ne indica foarte clar ce ar putea urma daca dr. Victor Ponta va accede in cea mai inalta functie in stat. Dr. Ponta va atenta la independenta Justitiei, va gratia marii corupti, va tolera coruptia, va incuraja mediocritatea si nepotismul in defavoarea valorilor intelectuale si culturale autentice si va deschide portile intereselor orientale in Romania, in defavoarea celor romanesti. Din pacate, acest lucru ar fi pe placul unei largi majoritati din clasa politica romaneasca prezenta, fapt ce explica si suportul de care se bucura.

Dr. Victor Ponta Presedinte ar fi incununarea a 25 de ani de regim ticalosit viu si putin vatamat in tara noastra, spulberarea pentru moment a sperantelor noastre pentru o Romanie a valorilor autentice.

Invit pe toti cetatenii romani sa evalueze corect faptele lui dr. Ponta si consecintele grave ale unei eventuale alegeri in functia de Presedinte al Romaniei.

Cer suporterilor mei sa se activeze total in campania prezidentiala care se apropie, pentru a opri pericolul reprezentat de dr. Ponta.

Catalin Predoiu

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Ciolacu nu-l lasă pe Robert Negoiță să intre în cursa pentru Capitală: "E candidat la Sectorul 3 și lucrurile așa vor rămâne"
Ciolacu nu-l lasă pe Robert Negoiță să intre în cursa pentru Capitală: "E candidat la Sectorul 3 și lucrurile așa vor rămâne"
Premierul Marcel Ciolacu a declarat vineri, 19 aprilie, că a discutat cu liderul PNL, Nicolae Ciucă, şi au ajuns la concluzia că Robert Negoiţă este un candidat foarte bun al alianţei PSD -...
Verdictul lui Ciolacu în privința medicului Cîrstoiu: ”Nu poate merge înainte ca fiind candidat al coaliției”
Verdictul lui Ciolacu în privința medicului Cîrstoiu: ”Nu poate merge înainte ca fiind candidat al coaliției”
Premierul Marcel Ciolacu a delcarat, vineri, că până când doctorul Cîrstoiu nu va explica toate aspectele apărute în spaţiul public, dânsul nu poate merge înainte ca fiind candidat al...
#Predoiu Ponta asasin economic , #candidat prezidentiale