Catalin Predoiu, despre talentatul premier Tariceanu: A lasat tara intr-o groapa

Sambata, 01 August 2015, ora 15:455122 citiri
Catalin Predoiu, despre talentatul premier Tariceanu: A lasat tara intr-o groapa

Prim-vicepresedintele PNL Catalin Predoiu il acuza pe Calin Popescu-Tariceanu, seful Senatului, care tocmai si-a aratat disponibilitatea de a fi prim-ministru, pe baza talentului sau, ca mandatul sau de premier a bagat tara in criza.

"Cand economia globala era ravasita de criza din 2008, talentatul domn Tariceanu spunea ca nu exista criza si ne indemna sa investim pe credit in America.

In mandatul sau de premier, dl Tariceanu a omis sa acrediteze autoritatile nationale pentru absorbtia fondurilor europene. Dezastrul fondurilor europene din mandatul lui Ponta isi are originea in dezastrul administrativ provocat de talentatul domn Tariceanu.

In mandatul sau de Premier, talentatul domn Tariceanu, pretins de dreapta, a incarcat aparatul de stat cu aproximativ 15.0000 de posturi noi care au umflat anvelopa salariala in timp ce deficitul bugetar era cu greu tinut in frau la 5%.

La sfarsitul mandatului sau de premier, talentatul domn Tariceanu a lasat Trezoreria goala si facturi neplatite de aproximativ 3 miliarde de euro", scrie Catalin Predoiu pe Facebook.

"In rezumat, talentele dlui Tariceanu au insemnat: incapacitatea de a anticipa criza din 2008, umflarea birocratiei, deficit urias, facturi neplatite de 3 mliarde euro, fondul de dezvoltare alocat pentru cheltuieli si nu pentru investitii, zero lei, zero bani in trezorerie.

Talentatul domn Tariceanu a lasat tara intr-o groapa, cum ii place altui talent politic sa spuna, dl Ponta. A fost nevoie de patru ani si de sacrificii enorme pentru ca economia sa fie scoasa cat de cat la mal din vartejul crizei in care a aruncat-o talentatul domn Tariceanu.

Cauza austeritatii din 2010 este dezastrul lasat in urma de dl Tariceanu. Talentatul domn Tariceanu a fost de fapt premierul PSD. Acelasi PSD care l-a tras pe sfoara si l-a aruncat in opozitie", mai spune Predoiu.

Premierul din umbra al PNL sustine ca "iresponsabilitate dlui Tariceanu din 2008 s-a reincarnat in dl Ponta".

"Piloti de raliuri amandoi, raniti la genunchi amandoi, domnii Tariceanu si Ponta mai au ceva in comun: talentul politic de a submina economia pe termen lung. Sunt convins ca vor impartasi aceeasi soarta politica nefericita", conchide Predoiu.

Dl Tariceanu isi anunta disponibilitatea de a fi premier cu argumentul implicit ca e talentat. S-a discutat si se va mai...Posted by Catalin Predoiu on Saturday, August 1, 2015

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News