O altfel de revista a presei. Esential in 29 iunie 2020

Luni, 29 Iunie 2020, ora 21:35
2997 citiri
O altfel de revista a presei. Esential in 29 iunie 2020
Foto: pixabay.com

Ziare.com va prezinta o colectie a informatiilor interesante publicate astazi in presa romaneasca. Sunt, asa cum le spune si titlul, lucrurile cu care consumatorul de presa locala sau centrala ar trebui sa ramana dupa ziua de azi, informatii selectate de Paul Alexandru.

#RepublicaFantasticaRomania

Generatia 2008-2020: elevii care in 12 ani de scoala au avut 18 ministri ai Educatiei. Peste 74.000 de copii care au intrat in clasa I in 2008 nu au mai ajuns la Bacalaureat.

Cum ajunge un liceu sa nu aiba niciun promovat la Bac: elevii se invinovatesc singuri, profesorii sustin ca fac tot ce pot.

Mesaje intre medici cu haosul si lipsurile de la "Institutul M. Nasta" in timpul pandemiei COVID-19

O tanara cu o infectie acuta a fost plimbata timp de doua zile intre spitalele din Cluj, care au refuzat internarea / Mama pacientei: "Au tratat-o de parca avea lepra, or ea nu putea sa respire"

Mii de masini si sute de corturi si rulote au ocupat, weekendul trecut, plaja salbatica de la Vadu.

Universitatile romanesti - aparitii razlete in clasamentele Shanghai Ranking, dupa materiile de studiu.

Cum poate distruge un profesor viitorul unui elev. Lucrare de 10 la Matematica, notata cu 6 la prima corectare.

#nusuntbani

Firma din spatele Realitatea Plus, postul preferat al lui Dragnea in puscarie, datorii de milioane.

Cine reabiliteaza piata Rahova? Contract de 1,5 milioane de euro acordat de Economat Sector 5 unui singur ofertant.

Editura Institutul European din Iasi a publicat volumul "Covid. Colivia noastra", o colectie de texte conspirationiste si propagandiste, finantat din fonduri publice.

Recuperarea prejudiciului de 60 de milioane de euro din dosarul ICA: Cum au fentat Gadea si Voiculescu statul si au scapat de executare pentru datoria de 1 milion de lei a jurnalistului catre patron / Unde a fost greseala Fiscului

#FaraPenali

Coruptia provoaca inundatii: Digul rupt de pe raul Timis a fost construit de o firma care a dat spaga 2,3 milioane de lei si un teren ca sa primeasca bani europeni pentru lucrare / Afacerea ducea la fostul ministrul al Mediului, Laszlo Borbely, scapat de doua ori de Parlament de urmarire penala

Decizie fara precedent in Roman: Consiliul Local a votat pentru mentinerea in functie a primarului, desi Curtea Suprema a decis ca a fost incompatibil. Unanimitate PSD-PNL

PSD da iar atacul la Consiliul Concurentei, la doar trei saptamani dupa ce Curtea Constitutionala a respins o propunere similara. Miza: scoaterea presedintelui Iohannis din procedura de numire a conducerii institutiei

Aparatorii primarilor de Bucuresti. Site-urile controlate de Silviu Manastire si Bogdan Chireac, elogii pentru primarii Daniel Baluta si Daniel Florea.

Dragnea l-a salvat pe Teodorovici de la faliment personal facandu-l ministru. Teodorovici se afla in imposibilitatea de a-si achita ratele aferente creditelor de peste 800 de mii de euro.

De la cultivarea legumelor sau din garaj, floriste si politruci, direct la Institutul Cultural Roman.

PSD este aproape de a-l lasa pe Klaus Iohannis fara inca o atributie in ceea ce priveste desemnarea sefilor de institutii. Liderul senatorilor social-democrati a adus modificari unei legi prin care presedintele nu va mai avea niciun rol in numirea sefilor de la Consiliul Concurentei.

Ilie Sarbu si Niculae Badalau au fost avizati pentru functiile de vicepresedinti ai Curtii de Conturi si Autoritatea de Audit.

Rubrica "O altfel de revista a presei" este realizata in fiecare zi, de duminica pana joi, si poate fi citita exclusiv pe Ziare.com.

Cum vrea AUR să facă „Europe Great Again”. „Comisia Europeană urmăreşte să transforme uciderea de copii nenăscuţi într-un drept fundamental european”
Cum vrea AUR să facă „Europe Great Again”. „Comisia Europeană urmăreşte să transforme uciderea de copii nenăscuţi într-un drept fundamental european”
Preşedintele AUR, George Simion, a propus, la Conferinţei Internaţionale „Make Europe Great Again” care a avut loc, sâmbătă, 27 aprilie, la Palatul Parlamentului, ca toate partidele...
George Simion intervine în scandalul „moldovenilor din Buzău”. „Premierul nostru a glumit. Nu este moldovean, probabil este Rrom”
George Simion intervine în scandalul „moldovenilor din Buzău”. „Premierul nostru a glumit. Nu este moldovean, probabil este Rrom”
Preşedintele AUR, George Simion, a declarat sâmbătă, 27 aprilie, la Palatul Parlamentului, la Conferinţa Internaţionale „Make Europe Great Again”, că zilele trecute, premierul Marcel...
#esential, #Revista, #presei, #ziare, #subiecte, #stiri , #stiri PRE