Un barbat din Campia Turzii a fost injunghiat in gura de un vecin pentru ca sforaie prea tare noaptea

Marti, 29 Decembrie 2020, ora 21:39
5855 citiri
Un barbat din Campia Turzii a fost injunghiat in gura de un vecin pentru ca sforaie prea tare noaptea
Foto: bzc.ro

Un barbat in varsta de 60 de ani din Campia Turzii a fost injunghiat in gura de un vecin pentru ca sforaie prea tare noaptea. Zgomotul facut in somn de barbat ii deranjeaza atat de tare pe locatarii de pe scara, incat acestia bat in tevi pentru a-l trezi pe vecinul lor.

Intamplarea aproape iesita din comun este relatata de Buna Ziua Cluj. Barbatul si-a facut pana acum patru operatii, cu laser, dar nu a reusit sa scape de sforaitul care trezeste din somn un bloc intreg.

Sambata seara, la intoarcerea acasa, vecinul de deasupra sa l-a injunghiat in gura, disperat ca nu este lasat sa se odihneasca. Miercuri, 23 decembrie, victima s-a prezentat la IML Cluj pentru a socate un certificat medico-legal.

"Nu am fost casatorit niciodata si am ca hobby-uri lectura si sportul, in special ciclismul. Insa, marea mea problema este ca sforai destul de tare si-i deranjez pe vecinii, care, cum ma pun si eu putin la somn, indiferent de perioada zilei, si incep sa bata in tevi si-n calorifere... M-am operat de patru ori pana acum: la Sibiu, o data si de trei ori la clinici particulare si de stat din Cluj-Napoca, apeland la toti doctorii posibili, numai sa scap de aceasta cumplita meteahna. De altfel, printr-o aplicatie, am ajuns sa imi si masor debitul sonor: nu depaseste 25 de decibeli, ceea ce nu e exagerat, cred eu - dar pentru ca izolatia fonica a blocului meu e destul de precara, cum atipesc putin, ca vecinii si incep sa-mi bata, ca nebunii, in tevi si calorifere!", a declarat dl. Vasile, potrivit sursei citate.

Acesta a relatat si momentul agresiunii: "Pe la ora sapte seara, m-am intors de la alimentara - si cand am dat sa intru in scara blocului, i-am zarit pe cei doi soti de la apartamentul de deasupra mea, parca ma asteptau. Am dat sa trec pe langa ei, fara sa-i salut, cand am observant ca femeia a incercat sa-l impiedice pe barbatul ei sa se arunce la mine. N-a reusit pe deplin si acesta, cu un cutit pe care-l tinea intr-o mana, a reusit sa-mi strapunga cu el buza superioara, perforandu-mi-o pana la dinti. Am dat fuga acasa, am anuntat politia si i-am asteptat pe oamenii legii". Anterior, acesta le-a reprosat vecinilor sai ca il deranjeaza noaptea cu bataile in calorifere.

Barbatul a ajuns la spital, unde i-a fost cusuta buza strapunsa de cutit. Dupa ce a obtinut certificatul medical urmeaza sa depuna si plangerea penala.

AUDIO Politist de investigatii criminale: "F...uti mortii ma-tii, ca te duci la puscarie, boule. Iti rup capul!"

Stupoare în circuitul WTA, cu cea mai în formă jucătoare: ”Dacă eram bărbat, nu m-ați fi întrebat asta”
Stupoare în circuitul WTA, cu cea mai în formă jucătoare: ”Dacă eram bărbat, nu m-ați fi întrebat asta”
Americanca Danielle Collins (30 de ani), locul 53 WTA, aflată la ultimul său sezon în circuitul mondial, s-a calificat miercuri în semifinalele turneului WTA 1000 de la Miami. În sferturi,...
Un adolescent de 17 ani a fost arestat preventiv, după ce a atins o tânără în zonele intime, în timp ce se afla într-un autobuz
Un adolescent de 17 ani a fost arestat preventiv, după ce a atins o tânără în zonele intime, în timp ce se afla într-un autobuz
Poliția din Argeș anunţă că încă un tânăr de 17 ani, care la începutul lunii martie a agresat sexual o fată, într-un autobuz, atingând-o în zonele intime a fost arestat preventiv....
#agresiune, #barbat, #sforait, #injunghiat, #gura, #campia turzii , #stiri PRE