Român condamnat la închisoare pe viață în Anglia pentru agresiuni sexuale. Bărbatul "a vânat" victimele și le-a atras în locuri ferite

Marti, 25 Octombrie 2022, ora 13:32
3607 citiri
Român condamnat la închisoare pe viață în Anglia pentru agresiuni sexuale. Bărbatul "a vânat" victimele și le-a atras în locuri ferite
Constantin Covaliu, condamnat pe viață în Anglia pentru infracțiuni sexuale FOTO westbridgfordwire.com

Constantin Covaliu și-a vânat victimele, care îi erau toate necunoscute anterior, pe parcursul a patru luni în cursul anului 2021, în Nottingham și Mansfield.

După o investigație detaliată a detectivilor de la Protecția Publică și a polițiștilor, un român în vârstă de 22 de ani pe nume Constantin Covaliu a fost adus în fața justiției și a primit condamnarea pe viață la Northampton Crown Court, potrivit westbridgfordwire.com.

Covaliu, din Broxtowe Drive, Mansfield, a pledat anterior vinovat pentru două capete de acuzare de viol, unul de tentativă de viol și unul de agresiune sexuală în ziua în care urma să înceapă procesul său.

„Covaliu este un infractor sexual prădător care a supravegheat victimele în propria lor casă, în timp ce era singur pe stradă și după ce le-a ademenit într-un loc periculos” a declarat sergentul detectiv Neil Allsop, de la Poliția Nottinghamshire.

Covaliu și-a atacat prima victimă, o femeie de 53 de ani, după ce a asistat la petrecerea organizată în imobilul în care locuia femeia.

Bărbatul, originar din Botoșani, intrase în apartamentul ei de două ori în seara respectivă, iar victima i-a cerut să iasă.

Cu a treia ocazie, în jurul orei 2.30, pe 24 iulie 2021, a intrat din nou în apartament și de data aceasta a încercat să o violeze.

În cele din urmă, ea a reușit să scape și a cerut ajutor după ce s-a închis în baia comună a proprietății.

Al doilea atac a avut loc când o tânără de 17 ani a fost atrasă la o adresă din Mansfield în timp ce se afla la plimbare. S-a întâmplat pe 31 octombrie 2021. S-a împrietenit cu adolescenta, care era singură după ce prietena ei a plecat acasă, și a dus-o într-o casă.

După ce i-a smuls femeii telefonul mobil, Covaliu a violat-o pe fată într-un dormitor de la etaj.

În al treilea atac, Covaliu a prins din spate o tânără de 21 de ani, în timp ce mergea singură acasă în Church Lane, Mansfield, pe 20 noiembrie 2021.

A încercat să o violeze pe femeie, dar s-a oprit și a fugit de la fața locului când ea a încercat să obțină ajutor de la un șofer de taxi care trecea prin apropiere.

„Detectivii din echipele de protecție publică ale poliției din Nottinghamshire lucrează în fiecare zi pentru a investiga cazurile de viol și abuz sexual și datorită efortului și tenacității lor, oameni precum Covaliu sunt trași la răspundere și victimelor lor li se oferă sprijinul de care au nevoie. Dacă nu ar fi fost investigația lor foarte amănunțită și atenția la detalii, Covaliu s-ar fi putut sustrage foarte bine justiției.

Dacă faci o acuzație, te vom asculta cu atenție, vom investiga și vom face tot ce putem pentru a obține dreptate pentru tine”, a declarat sergentul detectiv Neil Allsop, de la Poliția Nottinghamshire.

O femeie din Constanța și-a violat fiica minoră timp de 4 ani. La abuz participa și partenerul ei
O femeie din Constanța și-a violat fiica minoră timp de 4 ani. La abuz participa și partenerul ei
O femeie de 31 de ani din judeţul Constanţa este cercetată, după ce a întreţinut relaţii sexuale cu fiica sa de 13 ani, împotriva voinţei sale, iar aceste fapte au avut loc în ultimii...
Un tânăr de 18 ani din Teleorman a fost arestat preventiv pentru viol. Victima are 67 de ani
Un tânăr de 18 ani din Teleorman a fost arestat preventiv pentru viol. Victima are 67 de ani
Poliția a anunțat că un tânăr în vârstă de 18 ani din judeţul Teleorman a fost reţinut şi apoi arestat preventiv sub acuzaţiile de viol şi violare de domiciliu. El a mers la...
#pradator sexual, #inchisoare viata, #roman condamnat Marea Britanie, #viol , #romani Marea Britanie