Reacția unuia dintre cei mai apreciați polițiști din România, la vestea că urmează să se pensioneze: ”A fost o onoare”

Marti, 21 Februarie 2023, ora 14:23
3330 citiri
Reacția unuia dintre cei mai apreciați polițiști din România, la vestea că urmează să se pensioneze: ”A fost o onoare”
Mesajul polițistului Viorel Teacă la vestea că se pensionează FOTO Facebook/Viorel Teacă

Polițistul sibian Viorel Teacă, unul dintre cei mai apreciați polițiști din România, dezminte informația potrivit căreia se pensionează.

Vestea retragerii din Poliția Română a fost amplificată de un mesaj postat pe pagina de Facebook care a creat confuzie printre internauți.

Polițistul sibian s-a filmat în timp ce interpreta o piesă la pian, iar clipul este însoțit de mesajul: ”A fost o onoare să lucrez în Poliția Română”. Sute de internauți s-au grăbit să comenteze la această postare.

După ce în spațiul public s-a dus vestea că Viorel Teacă se retrage din poliție, acesta a revenit cu un nou mesaj în care dezmințea informația.

”După ce au apărut mai multe articole în presa, unii oameni și-au exprimat fiecare în felul lor recunoștința fata de mine. P.S. Nu ma pensionez!”, a scris aceasta pe Facebook.

Viorel Teacă este unul dintre cei mai apreciați polițiști din Sibiu, devenind cunoscut și la nivel național în iarna anului trecut după ce o filmare în care polițistul a fost surprins jucându-se în zăpadă cu mai mulți copii a devenit virală pe internet. Imaginile au primit mii de aprecieri, Viorel Teacă fiind felicitat pentru faptul că a acceptat să intre în jocul celor mici.

Viorel Teacă a fost ales de către șefi să prezinte noua uniformă a Poliției Române, o serie de filmări cu noul echipament al MAI, postate pe pagina oficială de Facebook a Poliției Române, devenind virale în scurt timp.

Pe pagina sa de Facebook, Viorel Teacă a postat o serie de filmări de utilitate publică destinate în special șoferilor. Polițistul, care este și formator acordare prim ajutor de baza în cadrul Poliției Române, și-a câștigat respectul urmăritorilor pentru că nu folosește un limbaj de lemn specific oamenilor legii, având un comportament firesc în fața camerei de luat vederi.

Multe dintre postările sale surprind momente în care Viorel Teacă le face pe plac copiilor și acceptă să se joace cu ”sirenele” mașinii de poliție, oferindu-le în același timp mici cadouri, dar și filmări ironice în care simulează de exemplu primirea de ”mită”, o gogoașă din partea unui șofer american prins că a condus cu viteză peste limita legii. Într-o altă postare Teacă este filmat în timp ce aleargă ca să ”scoată gogoașa”.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Un polițist din Ploiești este cercetat pentru infracțiunea de viol, după ce o femeie l-a acuzat că a abuzat-o sexual
Un polițist din Ploiești este cercetat pentru infracțiunea de viol, după ce o femeie l-a acuzat că a abuzat-o sexual
Un poliţist din Ploieşti este acuzat de viol de o femeie care a depus o plângere penală, aceasta reclamând faptul că ar fi abuzat-o sexual, Inspectoratul Judeţean de Poliţie Prahova...
Facebook introduce o nouă interfață pentru vizionarea clipurilor video
Facebook introduce o nouă interfață pentru vizionarea clipurilor video
Facebook, platforma de socializare deținută de Meta, aduce o schimbare semnificativă în modul în care utilizatorii pot viziona clipurile video, oferind acum o interfață full-screen...
#politist, #pensie, #pensionari MAI, #uniforma politie model nato, #uniforma politie, #Facebook , #politie