O româncă de 23 de ani, omorâtă cu zeci de lovituri de cuțit de iubitul său, în Germania. Cei doi călătoriseră împreună pentru a lucra la un târg de Crăciun

Joi, 24 Noiembrie 2022, ora 13:57 3756 citiri
Româncă de 23 de ani, ucisă în Germania de prietenul ei FOTO Pixabay

O româncă în vârstă de 23 de ani a fost înjunghiată într-un apartament din Speyer, un oraș din Germania.

Prietenul ei, în vârstă de 22 de ani, a fost arestat.

Crima a avut loc în data de 18 noiembrie, iar rezultatul preliminar al autopsiei a indicat drept cauză a morții, sângerarea internă și externă de la numeroase tăieturi și răni înjunghiate la cap, gât, piept și brațe.

„Cuplul de români nu a venit la muncă vinerea trecută și suspectul și-a sunat șeful și i-a spus că s-a pierdut, dar un angajat s-a dus la apartamentul de vacanță și l-a găsit pe bărbat acolo plin de sânge”, a declarat procurorul principal din Frankenthal, Huber Ströber, pentru BILD.

Potrivit anchetatorului șef, suspectul s-a rănit în atacul cu cuțitul.

Potrivit parchetului, tânăra de 23 de ani și iubitul ei sosiseră cu numai o zi înainte de sângeroasa crimă și stăteau într-un apartament de vacanță, în centrul istoric al orașului.

După atacul mortal cu cuțitul de la Speyer, suspectul încă nu a dat declarații.

Tânărul de 22 de ani și femeia de 23 de ani formau un cuplu. Ei locuiau în România și călătoriseră la Speyer pentru a lucra la târgul de Crăciun, scrie ziarulromanesc.de.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News
Scrie pe Ziare.Com