Stelian Ion, despre votul de învestitură al noului executiv: ”Iohannis nu mai vede elefantul din Guvern și din Parlament, stă la masă cu el”

Joi, 25 Noiembrie 2021, ora 14:32 2633 citiri
Guvernul Ciucă la votul de învestitură FOTO: Facebook/ Stelian Ion

Fostul ministru al Justiției, Stelian Ion, consideră noua coaliție de guvernare ca o nuntă aranjată între un interlop și o mireasă măritată de nașul său.

”Cu chiuit și urale, hora marii prăduieli s-a încins astăzi. Ce tablou grotesc!

Nașul privește satisfăcut de pe terenul de golf, i-a ieșit de data asta. Mireasa, în rochia ei galbenă, e consolată că s-a măritat cu răufăcătorul ales de naș la gândul că va acces la cardul său și va împărți prada.

Mulțumit e și mirele, rumen în obraji, pentru că nunta asta contra naturii valorează pentru el cât o mare amnistie, cât o reabilitare și spălare de toate fărădelegile și nenorocirile făcute în ultimii 80 de ani.

Nașul să trăiască!

Așteptăm anunțul că s-a furat până și mireasa!

Azi s-a votat militărește. PSD, PNL și UDMR nu au mișcat în front și au așezat în fruntea Guvernului un militar, obișnuit să dea și să primească ordine și, mai ales, să execute.

Pentru că mai este cineva căruia îi place să dea ordine și nu acceptă să nu fie executate.

Președintele Iohannis nu mai vede elefantul din Guvern și din Parlament, stă la masă cu el”, a scris Stelian Ion pe pagina sa de Facebook.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News