Liberalii care semnează inițiativa AUR de suspendare a lui Klaus Iohannis ar putea fi excluși din partid. Anunțul făcut de ministrul Energiei

Marti, 02 Noiembrie 2021, ora 07:39 2063 citiri
AUR a declanșat procedura de suspendare a lui Klaus Iohannis FOTO Facebook/George Simion

Ministrul Energiei, Virgil Popescu, numeşte, luni seară, demararea procedurii de suspendare a preşedintelui Klaus Iohannis o ”tentativă de adâncire a crizei şi de a zgudui democraţia” şi anunţă că a propus în Biroul Executiv excluderea parlamentarilor PNL care semnează demersul.

”Ştiu că traversăm o perioada delicată, în care, din păcate, durerea unora este exploatată în mod cinic de persoane fără scrupule (...) astăzi au mai făcut un pas în a crea o nouă falie în societate: demararea procedurilor de suspendare a preşedintelui. Fără un motiv real. Aşa…pe vorbe! Condamn această făţărnicie politică pusă în scenă de cei de la AUR”, a scris, luni seară, pe Facebook, Virgil Popescu.

Ministrul Energiei anunţă că a propus excluderea parlamentarilor care vor semna demersul AUR.

”Le-am cerut colegilor din BEx să fie de acord să îi excludem din partid pe parlamentarii PNL care semnează această tentativă de adâncire a crizei şi de a zgudui democraţia. Regret că au existat momente când şi alţi colegi de pe scenă politică au preferat să se “facă frate cu…” crezând că vor trece puntea, când…din păcate…au pus doar umărul la “scufundarea” României”, a mai afirmat ministrul.

AUR declanşează procedura de suspendare a preşedintelui Klaus Iohannis, anunţul fiind făcut luni, într-o conferinţă de presă, de co-preşedintele partidului, George Simion.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News