USR-PLUS ii cere lui Mugur Isarescu sa reevalueze numirea lui Dancila: Liviu Dragnea este trimis in judecata in prezent pentru ca a incercat "sa deschida usi"

Miercuri, 19 Mai 2021, ora 10:324832 citiri
USR-PLUS ii cere lui Mugur Isarescu sa reevalueze numirea lui Dancila: Liviu Dragnea este trimis in judecata in prezent pentru ca a incercat "sa deschida usi"
Viorica Dancila, fost premier al Romaniei FOTO Facebook/ Viorica Dancila

Reprezentantii Aliantei USR-PLUS ii cer lui Mugur Isarescu sa reevalueze numirea Vioricai Dancila si Ioan Mircea Pascu in cadrul BNR, argumentand ca este esentiala credibilitatea institutiei.

"Credibilitatea BNR e esentiala.

Stirea ca Viorica Dancila si Ioan Mircea Pascu sunt cei mai noi consilieri din echipa BNR nu este falsa, din pacate.

Angajarea celor doi membri PSD care de-a lungul timpului nu au avut deloc tangente cu economia ridica mari semne de intrebare.

Consilierii dintr-o institutie publica atat de importanta ca Banca Nationala a Romaniei trebuie selectati pe criterii clare de competenta si integritate, nu pentru ca "deschid usi".
Reamintim in acest context ca fostul lider PSD Liviu Dragnea este trimis in judecata in prezent pentru ca a incercat "sa deschida usi".

USR PLUS face un apel la guvernatorul Bancii Nationale a Romaniei sa reevalueze noii consilieri care afecteaza credibilitatea institutiei", se arata intr-un mesaj postat pe Facebook de alianta.


Fostul premier al Romaniei, Viorica Dancila, va face parte, incepand cu 1 iunie, din echipa Bancii Nationale a Romaniei (BNR). Mai exact, aceasta va fi consilierul de strategie al lui Mugur Isarescu.

Fostul europarlamentar PSD Ioan Mircea Pascu a fost si el angajat consultant la Banca Nationala a Romaniei (BNR). Anuntul a fost confirmat de purtatorul de cuvant al BNR si vine dupa numirea fostului premier, Viorica Dancila, in functia de consultant al Departamentul Energie Verde, unul din cele 5 departamente care formeaza Comitetul de trecere la Euro.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News