Viceprimarul Băcăului se plânge că nu este lăsat de primar să ajute la deszăpezirea orașului: „Mi s-a transmis să nu-mi «mai bag nasul»”

Miercuri, 08 Decembrie 2021, ora 08:512728 citiri
Viceprimarul Băcăului se plânge că nu este lăsat de primar să ajute la deszăpezirea orașului: „Mi s-a transmis să nu-mi «mai bag nasul»”
Viceprimarul Cristian Ghingeș (PLUS) este în conflict cu primarul Lucian-Daniel Stanciu-Viziteu (USR) FOTO Facebook/Cristian Ghingheș

Viceprimarul Bacăului, Cristian Ghingheș (PLUS) se plânge, într-o postare pe Facebook, că după o noapte de ninsoare în Bacău străzile sunt pline de zăpadă, dar nu este lăsat de primarul Lucian Viziteu (USR), cu care este în conflict, să se implice pentru mobilizarea firmei de deszăpezire.

„E ora 5, am mai bine de o oră de când sunt pe străzile din Bacău și nu am văzut niciun utilaj de deszăpezire sau de împrăștiere a materialului antiderapant. Nici mașinile frumos strălucitoare pozate și postate ieri pe Facebook, nici utilajele firmelor contractate pentru anumite loturi.

Le-aș fi mobilizat și ținut din scurt, așa cum se cuvine și cum s-a întâmplat fără probleme anul trecut, numai că, după cum deja știți și voi, primarul mi-a retras aceste atribuții. Se pare că orașul nu are nevoie de un viceprimar energic și matinal care să ia Bacăul la pas și să verifice acțiunile de deszăpezire”, a scris Ghingheș, pe Facebook.

Viceprimarul Bacăului susține că i s-a transmis „să nu își mai bage nasul” în problemele de administrare a orașului.

„Aș fi făcut mai mult în această dimineață, dar mi s-a transmis să nu-mi “mai bag nasul” în nicio chestiune municipală de care nu răspund dacă vreau să nu fiu acuzat pentru infracțiunea de… uzurpare a calităților oficiale.

Dacă citiți acest mesaj la cafea, recomandarea și totodată rugămintea mea este să lăsați mașina acasă astăzi, căci în trafic va fi cu siguranță jale. De asemenea, să nu uităm că este obligația noastră cetățenească și legală ca în jurul blocurilor/magazinelor/locurilor de muncă să ieșim afară pentru curățarea zăpezii astfel încât să facilităm circulația pietonilor, clienților, vizitatorilor etc”, a mai scris viceprimarul, pe Facebook.

Viceprimarul Cristian Ghingeș (PLUS) și Lucian-Daniel Stanciu-Viziteu sunt în conflict deschis după ce primarul i-a tăiat din atribuții viceprimarului pe motiv că „nu a respectat angajamentele pe care şi le-a luat când a ajuns în funcție”. Conflictul a escaladat cu mutarea biroului viceprimarului din primărie la marginea orașului.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News