Varujan Vosganian cere campanie impotriva vaccinarii, dupa ce o colega a sa a murit la scurt timp dupa imunizare

Vineri, 30 Aprilie 2021, ora 19:2117568 citiri
Varujan Vosganian cere campanie impotriva vaccinarii, dupa ce o colega a sa a murit la scurt timp dupa imunizare
Varujan sustine ca oamenii trebuie instruiti pentru situatiile in care vaccinul dauneaza sanatatii FOTO Facebook/ Varujan Vosganian

Fostul parlamentar Varujan Vosganian sustine, intr-o postare pe pagina sa de Facebook publicata vineri, 30 aprilie, ca ar trebui sa se faca o campanie si impotriva vaccinarii, pentru situatiile in care vaccinul dauneaza sanatatii, precum campaniile impotriva fumatului. Vosganian isi motiveaza afirmatiile cu exemplul unei colege care a ales sa se vaccineze, avand probleme de sanatate pe care nu le-a raportat, si care ulterior a murit.

"Asa cum se duc campanii impotriva fumatului, aratandu-se ca tutunul dauneaza grav sanatatii, ar trebui sa se duca si campanii impotriva vaccinarii, pentru situatiile in care vaccinul dauneaza grav sanatatii. Colega noastra de la Editura Ararat, doamna Mariam, a facut prima runda de vaccin, pentru a putea calatori la fiica ei, in Anglia.

N-a spus ca are aorta marita. Sangele i-a fost invadat de cheaguri si in scurt timp a murit. Daca medicul de familie, medicul cardiolog ori Beatrice Mahler si Valeriu Gheorghita ar fi informat-o corect in legatura cu pericolul la care se expune, doamna Mariam nu s-ar fi vaccinat si ar fi sarbatorit Pastele impreuna cu noi", a scris Varujan Vosganian pe pagina sa de Facebook.

Fostul parlamentar este de parere ca daca medicul de familie, cardiologul, ori Beatrice Mahler (managerul Institutului "Marius Nasta" din Capitala) si Valeriu Gheorghita (coordonatorul campaniei de vaccinare) ar fi transmis "pericolul la care se expune" colega sa vaccinandu-se, in contextul problemelor de sanatate pe care le avea, aceasta nu s-ar mai fi vaccinat si, in consecinta, nu ar fi decedat.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News