Vadim: Traiane, o sa-ti bag in puscarie tot neamul, pana la a treia generatie

Vineri, 09 Aprilie 2010, ora 21:33
10999 citiri
Vadim: Traiane, o sa-ti bag in puscarie tot neamul, pana la a treia generatie

Europarlamentarul Corneliu Vadim Tudor l-a amenintat in direct la televizor pe presedintele Traian Basescu ca o sa-i bage in puscarie tot neamul pana la a treia generatie pentru hartuirea la care il supune prin verificarile facute de Agentia Nationala pentru Integritate.

"Traiane, o sa-ti bag in puscarie tot neamul pana la a treia generatie (...) O sa umplu puscaria cu ei in curand. Sa nu dea Dumnezeu sa fac eu un miting la Basescu acasa, o sa strang 10.000 de oameni", a declarat Vadim Tudor, la Realitatea Tv.

Reactia tribunului survine in contextul in care ANI a inceput verificarea averii lui C.V. Tudor pe motiv ca nu si-a completat pana in prezent declaratiile in calitatea sa de europarlamentar.

"Eu am o mare avere, in cap. Mai am si alte bunuri, dar nu se pot spune ca m-ar asalta milioane de femei", a precizat Vadim.

Acesta a recunoscut faptul ca este actionar majoritar la editura Speranta (95%) si ca a primit un contract de la o firma, dar ca nu stie daca aceasta are sau nu legaturi cu Catalin Voicu, asa cum s-a spus in presa.

"Nu exista lege care sa me incadreze, pentru ca legea prin care functioneaza ANI a intrat in vigoare inainte ca Romania sa adere la Uniunea Europeana, cand nu exista in legislatia interna functia de europarlamentar", a completat Vadim.

Intrebat daca actiunile ANI fac parte dintr-un aranjament cu PD-L menit sa-i creasca popularitatea si sa-l propulseze in sondaje in detrimentul PSD, Vadim a precizat ca nu are niciun targ cu democrat liberalii.

"Nu este niciun aranjament, atat ii duce mintea, sunt niste idioti (...) Cine sta la mintea acestor handicapati, nu dau nume, cine sa-i creada?", a declarat Vadim.

Ca sa isi demonstreze supararea pe PD-L, Vadim a rupt in direct si protocolul de colaboraere pe care il are cu democrat-liberalii la Bucuresti in Consiliul General.

Autograf de la Hitler

Suparat ca ANI ii verifica contractele de publicitate pe care le are la revista Romania Mare, Vadim a precizat in direct ca are o colectie inestimabila de obiecte istorice.

"Uite ce am eu aici, autograful lui Adolf Hitler dat pe un brevet acordat inginerului Dumitru Axinte. Valoreaza intre 25 si 30.000 de euro. Am si 3 autografe ale lui Napoleon. Sa vada lumea pe ce da Vadim banii, nu dau banii pe autografe de la curve", a mai declarat Vadim.

In colectia de obiecte a lui Vadim se mai gasesc, potrivit proriilor declaratii, "ceasul lui Kogalniceanu si carafa lui Cuza".

Cum încearcă PSD să negocieze retragerea lui Piedone și care este prețul primarului de la Sectorul 5
Cum încearcă PSD să negocieze retragerea lui Piedone și care este prețul primarului de la Sectorul 5
După ce liderii coaliției PSD-PNL au luat decizia de a-l retrage pe candidatul comun Cătălin Cîrstoiu și de a merge cu candidați separați, în persoana Gabrielei Firea și a lui Sebastian...
George Simion a devenit tată. Ce mesaj i-a transmis soției liderul AUR
George Simion a devenit tată. Ce mesaj i-a transmis soției liderul AUR
La mai puțin de un an de la căsătorie, liderul Partidului AUR, George Simion, și soția sa, Ilinca, au devenit părinți. Primul copil al cuplului este un băiat, iar tatăl a ținut să-i...
#Cornliu Vadim Tudor, #Traian Basescu puscarie, #autograf Adolf Hitler , #presedinte