USR PLUS, decizie în unanimitate: Nu poate guverna cu Florin Cîţu premier

Sambata, 25 Septembrie 2021, ora 16:134576 citiri
USR PLUS, decizie în unanimitate: Nu poate guverna cu Florin Cîţu premier
Dacian Cioloș după ce a câștigat prima rundă a alegerilor pentru șefia USR PLUS FOTO Facebook/ Dan Barna

USR PLUS a reiterat sâmbătă, 25 septembrie, că a luat deja o decizie în unanimitate și nu poate guverna cu Florin Cîţu premier.


"Această decizie nu se va schimba, indiferent câte minciuni încearcă să răspândească "echipa câştigătoare". Vrem reforme pe bune, nu participarea la guvernare de dragul puterii, acceptând orice fel de condiţii", a precizat USR PLUS, pe pagina de Facebook, în ziua în care are loc Congresul PNL unde Cîţu candidează pentru funcţia de preşedinte.

Fostul ministru al Justiţiei Stelian Ion a scris şi el, pe pagina sa de socializare, că "Florin Cîţu are o singură şansă să rămână în fruntea guvernului: USL 2.0".

"Echipa câştigătoare" nu se dezice! Cei care au aruncat toată ţara în haos doar pentru a-i asigura lui Florin Cîţu funcţia de preşedinte al PNL lansează zvonuri potrivit cărora, după congresul lor, USR PLUS se va întoarce în Guvernul Cîţu. Exclus acest lucru! Ne-am fript o dată cu acest jucător la păcănele pe destinele românilor, a doua oară nu se va mai repeta. Florin Cîţu are o singură şansă să rămână în fruntea guvernului: USL 2.0. Doar frăţia cu Ciolacu îl mai poate salva şi menţine în funcţie", a afirmat Stelian Ion.