Unde isi petrec Revelionul liderii politici

Sambata, 31 Decembrie 2011, ora 09:453269 citiri
Unde isi petrec Revelionul liderii politici

Cativa dintre cei mai importanti lideri politici ai Romaniei isi petrec Revelionul in tara, in statiunile montane sau cu familia, chiar daca exista si unii care au ales ca destinatii tari exotice.

Presedintele Senatului, Vasile Blaga, sarbatoreste trecerea dintre ani in Poiana Brasov. Blaga va da in Poiana Brasov si peste Mircea Geoana, iar la cativa kilometri departare, mai precis la Sinaia, vor fi colegele de partid Elena Udrea si Roberta Anastase.

Gheorghe Flutur, prim-vicepresedintele PDL, va fi in Bucovina. Ministrul Muncii, Sulfina Barbu, petrece Revelionul in Moldova.

Basescu a ajuns la Predeal, cu escorta si girofar, pentru Revelion

In schimb, presedintele PSD, Victor Ponta, spune ca prefera sa petreaca Sarbatorile alaturi de familia sa.

"Profit de ce nu pot sa fac in timpul anului si anume sa stau cu copiii si cu Daciana. Stam aici la casa socrului meu de la Cornu", afirma co-presedintele USL.

Alti membri importanti ai PSD, precum senatorul Miron Mitrea si primarul Constantei, Radu Mazare, isi vor petrece sfarsitul de an pe meleaguri straine.

In timp ce fostul ministru al Transporturilor va sta in casa pe care o detine in Austria, excentricul edil al Constantei a ales Honduras, o tara din America Centrala.