Un senator a venit cu ambulanta sa voteze motiunea

Joi, 10 Octombrie 2019, ora 10:24 8378 citiri
Foto: Arhiva Pixabay

Liderul PMP, Eugen Tomac, a anuntat, joi, ca toti parlamentarii formatiunii sunt prezenti in plen si vor vota motiunea la vedere. Un senator al formatiunii, bolnav in spital, va fi adus la vot cu ambulanta.

"Intelegem miza si responsabilitatea care ne revine tuturor in ceea ce priveste acest vot important. Toti parlamentarii PMP sunt prezenti si vor vota la vedere pentru caderea Guvernului", a spus Eugen Tomac.

Acesta a explicat ca senatorul Cristian Lungu, care este bolnav si se afla in spital, va fi adus cu ambulanta in plen chiar in momentul votului pentru a-si exprima optiunea.

"Cristian Lungu a solicitat, pe propria raspundere, sa fie adus cu ambulanta la Parlament pentru a vota motiunea de cenzura. Acesta urmeaza sa fie operat pe colon", a spus Tomac.

Ulterior, senatorul Lungu a fost vazut venind in carje in sala de plen a Parlamentului.

"Au existat cateva voci care au spus chestii ce au ajuns si la urechile mele, ca as trada prin aceasta neaparitie a mea, ca as masca-o intr-o stare de imbolnavire si am vrut sa dovedesc un lucru", a precizat Lungu. Intrebat daca se simte rau, parlamentarul a raspuns ca "Destul de rau, dar dupa motiune ma intorc la Cluj pentru operatie".

"Tomac mi-a spus ieri ca nu trebuie sa vin, ca este exclus, dar pentru ca au existat anumite voci ca as trada partidul si ca as masca aceasta tradare cu boala mea, am vrut sa vin. Domnul doctor de la Cluj m-a obligat sa dau doua declaratii scrise de mine insumi", a adaugat el.

Urmareste LIVE dezbaterea si votul motiunii de cenzura care ar putea pune capat guvernarii Dancila

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News