Un primar PSD din Arges i-a luat la bataie pe membrii USR care au vrut sa depuna listele cu semnaturi pentru "Fara penali" (Video)

Marti, 28 August 2018, ora 15:28 34838 citiri
Foto: Facebook/ USR

Primarul PSD Ciolan Emilian din comuna Darmanesti, judetul Arges, a luat la bataie mai multi membri ai Uniunii Salvati Romania (USR) care s-au dus, marti, la primarie, pentru a depune dosarele cu semnaturile stranse pentru initiativa "Fara penali".

Incidentul a fost filmat de acestia, iar filmarea a fost publicata pe pagina de Facebook "Fara Penali in Functii Publice".

"S-a intamplat in urma cu doar cateva minute. Primarul PSD Ciolan Emilian din comuna Darmanesti, judetul Arges, i-a luat la bataie pe colegii nostri care s-au dus sa depuna dosarele cu semnaturi pentru initiativa #FaraPenali. Colegii au sunat la 112 si acum sunt la politie si dau declaratii", se arata pe reteaua de socializare.

Acesta nu ar fi singurul incident de astazi din judetul Arges. Primarul PSD din comuna Aninoasa i-a dat afara pe cei de la USR si a refuzat sa inregistreze dosarele cu semnaturi. USR anunta, de asemenea, ca va depune plangere pentru vatamare corporala, loviri si alte violente.

"Nu este singurul incident care s-a intamplat astazi in judetul Arges. In comuna Aninoasa, primarul, tot de la PSD, nu a acceptat inregistrarea cererii pentru depunerea dosarelor cu semnaturi si i-a dat afara din cladire pe colegii nostri.

Suntem pregatiti sa luam si bataie daca este nevoie pentru a depune toate cele un milion de semnaturi pe care le-am primit de la oameni cinstiti care nu mai vor penali in functii publice. Intre timp, domnul Emilian Ciolan se va alege cu dosar penal pentru ca vom depune plangere pentru vatamare corporala, loviri si alte violente", mai precizeaza postarea de pe Facebook.

Iata filmarea:

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News