Un deputat PMP face o propunere halucinanta: Parlamentarii USR care dorm in Parlament in semn de protest sa nu mai ia indemnizatie de cazare

Vineri, 03 Februarie 2017, ora 13:47
13802 citiri
Un deputat PMP face o propunere halucinanta: Parlamentarii USR care dorm in Parlament in semn de protest sa nu mai ia indemnizatie de cazare
Foto: Facebook/Corneliu Bichinet

Deputatul PMP Corneliu Bichinet a facut vineri, in sedinta de plen, o propunere halucinanta: retragerea indemnizatiei de cazare in Bucuresti pentru parlamentarii USR care dorm in Parlament, in semn de protest fata de ordonanta Iordache care a scos sute de mii de romani in strada.

"Am inteles ca lucram cu totii in Parlamentul Romaniei, Camera Deputatilor. Inteleg ca aceasta incinta a devenit pentru unii colegi de-ai nostri hotel. Propun retragerea indemnizatiei pentru cazare in Bucuresti pentru toti cei care dorm in Parlament. De asemenea, as vrea sa sesizati ca e nevoie de niste deodorant ca a inceput sa miroasa Chichirau", a spus Bichinet in plen.

La randul sau, deputatul USR Dan Barna a precizat ca ceea ce prezinta parlamentarii Uniunii Salvati Romania in plen sunt mesajele din strada care au fost scandate in toata tara.

"Ceea ce vedeti dumneavoastra aici sunt mesajele din strada, stim ca ati fost ocupati cu legiferarea. De aceea, am zis sa va aducem mesajele pe care ni le transmite noua, Parlamentului Romaniei societatea romaneasca. Sunt mesajele care sunt in toata tara. Sunt 300.000 de oameni care ne transmit aceste mesaje. Romania nu e Liviu Dragnea. Retineti acest lucru!", a afirmat deputatul USR.

Mai multi deputati USR au stat pe jos, in plen, pe treptele de langa tribuna unde se sustineau discursurile, afisand pancarte cu mesajele oamenilor care protesteaza in strada fata de ordonanta de urgenta privind modificarea Codurilor Penale.

9 parlamentari ai Uniunii Salvati Romania au innoptat, pentru a doua oara consecutiv, in plenul Camerei Deputatilor, acestia dorind sa continue protestul atat timp cat oamenii vor iesi in strada si vor scanda impotriva ordonantei Iordache.

Tinem sa mentionam ca parlamentarii USR nu dorm efectiv in Palatul Parlamentului, ci stau acolo peste noapte, in ture de cateva ore.

In plus, parlamentarii PNL si USR au depus miercuri o motiune de cenzura impotriva Guvernului Grindeanu, iar reprezentantii PMP au anuntat ca ii vor sustine in acest demers.

Citeste mai multe despre protestul USR din Parlament:

Dragnea le da o replica ironica parlamentarilor USR: Ati venit cu batele? Aveti si petardele?

Parlamentarii USR au ramas peste noapte in Parlament si continua protestul din Camera Deputatilor

Scandal cu proteste in Parlament: Hotii! Rusine sa va fie! Sedinta s-a suspendat (Galerie foto&Video)

Deputatii USR merg infasurati in steaguri in plen: Tariceanu a facut studii de cultura politica la APACA

Tara arde si la Parlament e balci: Serban Nicolae sustine ca a fost injurat de "mitocanii" de la USR. Cosette Chichirau dezminte si acuza pesedistii ca sunt "hoti si golani"

Protest USR la Parlament. Ghinea face LIVE TEXT: "Tariceanu isterizat, scandal, aproape lesinuri la pesedisti" (Video)

Precizam ca Bichinet a fost senator intre anii 2000 si 2004, ales pe listele PRM, iar in urmatorii opt ani a fost presedintele, respectiv vicepresedinte al Consiliului Judetean (CJ) Vaslui.

Intre 2012 si 2015, a fost din nou vicepresedinte in CJ Vaslui, de aceasta data ales pe listele USL din partea PNL.

In vara anului 2016 a demisionat din PNL si s-a inscris in PMP, ceea ce a dus la demisia mai multor membri din organizatia PMP Vaslui.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Ludovic Orban, ales președintele Forţa Dreptei. "Adevăraţii liberali sunt în acest partid"
Ludovic Orban, ales președintele Forţa Dreptei. "Adevăraţii liberali sunt în acest partid"
Ludovic Orban a fost ales, sâmbătă, 20 aprilie, preşedintele partidului Forţa Dreptei la primul Congres al formaţiunii, adunare la care au participat, la Palatul Parlamentului, peste 1.200 de...
Ciolacu a făcut marele anunț. Ce se întâmplă cu candidatul alianţei PSD - PNL la Primăria Capitalei începând de luni
Ciolacu a făcut marele anunț. Ce se întâmplă cu candidatul alianţei PSD - PNL la Primăria Capitalei începând de luni
Medicul Cătălin Cîrstoiu este, în acest moment, candidatul alianţei PSD+PNL la Primăria Capitalei, a declarat sămbătă, 20 aprilie, preşedintele PSD, Marcel Ciolacu. Luni, 22 aprilie,...
#deputat PMP USR dormit Parlament, #deputat PMP indemnizatie cazare , #deputat